Hogy lehetne fogyni combol?
Igen én is észre vettem a nőknél szép vastag combok vannak!
Ez nem feltétlenül baj! Attól függ, hogy túlsúlyként éled meg, vagy úgy mint akinek vastag a combja.
Néztem egy filmet, a gyermeknek az apja azt mondta azt válaszd amelyiknek vastagabb a lába.... A fiú azt is választotta nem nézte az arcokat, csak a lábat.. :) Nem volt rossz dönttés!
Na szóval, ha nagyon a combról akarsz fogyni azt elérheted: úgy hogy nájlott tekersz a combodra, lehet bejönn!! Nem biztos, én is optimista vagyok...
Na a lényeg hogy sokat mozogj, napi 1 órát a combodra és kész is...
http://www.youtube.com/watch?v=35xw9T9RP74
egy jó tanás: EGY ÉS KETTŐ, RUBINT RÉKA, EGY ÉS KETTŐ--NE HAGYD ABBA!
Mi az a "combol"? talán azt akartad írni: combból
Hol van "comban"? talán azt akartad írni: combban
A ragozást még gyakorolni kellene! :)
Szánakozhatsz nyugodtan, de attól még nem minősít kevésbé, hogy szarul megy neked a nyelvtan, hiába tagadod. Az csak egy szar kifogás, hogy "siettem", akkor sem tudsz írni, bárhogyan is próbálod kimagyarázni magadat. Olyan vagy, mint a legtöbben. Lusta vagy átolvasni amit írtál, mielőtt elküldöd. Vagy csak egyszerűen nem is tudod, hogyan kell leírni az adott szót, mert nem voltál ott nyelvtanon.
NEM VAGYOK, ismétlem, NEM VAGYOK sem raj, sem őrs, sem sereg, sem csapat. Na pusszantás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!