Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Olyankor mit lehet teni, ha...

Olyankor mit lehet teni, ha úgy érzem, hogy az összes kapu bezárult előttem?

Figyelt kérdés
úgy érzem mindenhol -iskolában, különböző társaságokban, koliban, mindenhol a világon...-leszerepeltem, és már jóvátehetetlen ez az egész. Nem csináltam semmit egyébként...:(
2012. jún. 26. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csináltál semmit, akkor hogy érted, hogy leszerepeltél? Olyan személyiségűnek mutattad magad, ami valójában nem is Te vagy, vagy hogyan kell ezt értelmezni?
2012. jún. 26. 23:04
 2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom... sokszor nagyon hibáztatom magam, pedig esküszöm, semmi rosszat nem csináltam... Nem sikerült beilleszkedni a suliban, lehet abból jön ez az egész. De amikor ez eszembe jut, akkor úgy sírok mint egy kisgyerek...
2012. jún. 26. 23:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyisd ki újra őket:D De komolyan. Ne siránkozz, hanem rázd meg magad és kezdj el élni:)
2012. jún. 26. 23:11
 4/9 A kérdező kommentje:
igazából bármit is teszek, mondok.. ahogy végiggondolom utána, hogy miket mondtam, mindig erre gondolok, hogy ezt most elrontottam, rosszat mondtam, másképp kellett volna, stb. Estéket sírok emiatt...
2012. jún. 26. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Na akkor komolyra fordítva. Hány éves vagy és milyen nemű?

Hogy állsz az önbizalommal?

2012. jún. 26. 23:14
 6/9 A kérdező kommentje:

21 éves lány vagyok.

Az önbizalommal nem tudom hogy állok, annyira nincs sok szerintem, nagyon kevés azt hiszem.

2012. jún. 26. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy sejtettem. Ez a problémád, önbizalomhiányban szenvedsz. Ezért keresed magadban a hibát állandóan és ezért látod negatívan az életedet. Sportolsz valamit? Ha nem, akkor kezdj el. A külsőddel megvagy elégedve?
2012. jún. 26. 23:21
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaidat!

Sportoltam, de abbahagytam, mert nem tudok eljárni abba a társaságba sem.... az előbbiek miatt.

2012. jún. 26. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs mit:)

Ne keseredj el, ez csak egy állapot, amin lehet változtatni. Vannak ilyen személyiségfejlesztő könyvek, azok segítenének neked szerintem. Sok dologra rávilágítanak, amikre magadtól nem jönnél rá.

Ezt mindenképpen ajánlom:

Louise L. Hay: Éld az életed

2012. jún. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!