Idegösszeroppanás határán állva/táncolva mivel lehet megelőzni a dolgot?
Figyelt kérdés
Vagy legalább enyhíteni a következményeket, stb? Vannak bevált tippek-trükkök? (Orvosi segítség nélkül)2012. jún. 25. 22:24
1/3 shoona:D válasza:
attól függ h mi lenne az idegösszeröppanás oka...??de az jót tehet ha találsz vmit ami megnyugtatpl:zene :D
2/3 anonim válasza:
Tényleg attól függ, hogy mi okozza a problémádat.
Én szerencsésnek érzem magam, amikor már annyira feszült vagyok, hogy úgy érzem nem bírom tovább, akkor mintha egy biztosíték leolvadna a fejemben és üres lesz az agyam. Tisztában vagyok vele, hogy meg vannak a problémáim, nincsenek megoldva, de nem érdekel.
Aztán elmegyek a hegyekbe feltöltődni kicsit.
Mindenképp érdemes kikapcsolódni valahogy. Kitombolni magad egy zúzós koncerten vagy bambulni egy hegyi patak köveit.
Emelt dózisú magnéziumot szedni pár napig és esténként egy csésze citromfű tea.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyjából arról van szó, hogy túlvállaltam magam, és bár időmbe beleférne, idegileg nem bírom már a terhelést, így egy projektet nem fogok tudni végrehajtani, amit szerettem volna. Károm csak nekem származik belőle, semmi visszafordíthatatlan, de azért bónusznak még ennek a tudata is pocsék érzés, és tovább terhel. Nem elég a folyamatos kiborulás, még ez is itt lebeg felettem, mint egy önbeteljesítő jóslat.
2012. jún. 26. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!