Mi lehet a bajom, mi tévő legyek? (lent bővebben)
Ezt elég régóta érzem de erősödik az érzés/vágy, azt érzem hogy másra hatalmat gyakoroljak és szenvedést okozzak másnak hogy tudják milyen érzés is az. Régen voltam pszichológusnál akkor kiderült hogy szociális zavaraim vannak de már régóta nem voltam. Elég magányos vagyok, családommal barátaimmal nem vagyok jó viszonyban az agresszív kitöréseim végett, sajnos hamar felkapom a vizet. Nem tudom mit csináljak, félek orvoshoz menni ezzel. De azt se szeretném hogy bekövetkezzenek rossz dolgok. Mi tévő legyek , mi lehet a probléma?
20 éves vagyok
A probléma kezelésének az első lépése, hogy felismerjük és beismerjük, hogy van probléma.
Keress valamit, amin kitöltheted a mindennapok bosszúságát. A sport tényleg remek dolog, jól kifáraszt, nem lesz már kedved dühöngeni. Emellett endorfint termel, ami boldogsághormon, szóval tök jó. Vagy kezdj el táncolni. Jógázni. Vagy thai chi-zni. Vagy tanulj főzni. Engem a húsklopfolás vagy az izomból tésztagyúrás mindig megnyugtat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!