Mit csináljak, napról napra egyre rosszabb?
2 hónapja van egy bizonyos bőrbetegségem amit a krónikusan gyuladt mandulám okoz, kórházban is voltam már miatta, június 21-én szedik ki a mandulámat, és addig azt mondják nem is fog elmúlni ez a betegség.
A lényeg hogy tiszta pötty vagyok mindenhol, kisebb nagyobb, ilyen vöröses és nagyon csúnya :(
2-3 hete már rettegek kimenni az utcára, iskolába járni. És napról napra egyre rosszabb, már a barátaimmal sem beszélek, mert úgy érzem hogy undorító vagyok és biztosan ők is ilyennek gondolnak. Pedig nem, ők is modnták, meg más osztálytársaim, és ezt én is tudom, de még sem tudok tenni ellene. Tudom hogy ez eléggé ellent mond egymásnak, hogy tudom, hogy senkit nem zavar, de én meg sem tudok másra gondolni, főleg az után, ott borzasztó :( már megőrülök. Lehet elmegyek iskolapszichológushoz, nem tudom mi mást tudnék tenni... Már egy csomót sírtam is miatta (még egyszer osztálykiránduláson is egy csomó osztálytársam előtt, ami elég gáz volt, főleg hogy fiú vagyok), pedig nem voltam sohasem ilyen sírós/érzékeny típus.
17/f
Nézd...nem tudom h mennyire vészes a helyzet...és tudom hogy akármit mondok téged ugyanugy fognak zavarni a pöttyeid.Nemsokára kiveszik a manduládat akkor egy pár héten belűl jobb lesz.Gondolj erre...emiatt ne szégyeld magad az utcán főleg ha a barátaid veled vannak. Ez csak egy átmeneti állapot nm maradsz örökre ilyen. Akik szeretnek azok látod teis hogy így is szeretnek. Persze hogy borzasztóan zavar,teljesen megértem...azt is hogy sírtál miatta..szerintem nem ciki mindenkit megviselne ez a helyzet akár fiu akár lány
de tudod sok embernek meg sokkal rosszab helyzettel kell megkűzdenie. de ez engem sem vigasztalna tudom hogy téged sem nagyon de kitartás mindárjt vége aztán minden a régi lesz(mármint a lelki állapotoddal mert látod hogy másokat nem zavar)!
elsö vagyok
ha megkérdezhetem akkor ezek a pöttyök tulajdonképpen mik is?:$
pattanások vagy csak foltok?
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!