Miért jönnek rám ilyen gondolatok? Mitől?
Itt van a szobámba a gyógyszer a szorongásomra.(nemrég kezdtem el szedni) Ugye felet kell bevenni, de még nem vettem be. Tegnap délután anyum bejött egy nagy késsel a szobámba, és behúzta az ajtót, és elém állt, bevettem-e már a gyógyszert, mert ha nem akkor elvágja nekem.
Mondtam majd megoldom, erre kiment.
És tegnap este is meg ma is olyan rossz érzésem és gondolataim támadtak és támadnak, attól félek, hogy mi van, ha anyum este álmomban leszúr.:S
Pedig anyum kedves, sosem ártott nekem, bár az igaz, hogy sikerült összeveszni vele tegnap előtt.
Mitől gondolok ilyeneket? Vagy miért jönnek ilyen gondolatok rám???
Szorongás szimplán?
Ugye nincs valóság alapja ???!
(beszólásokat nem kérek, kösz)
bevettem. 3-4 hét alatt alakul ki a hatása.
De ez ugye akkor nem reális félelem? Ugye?
jaj ugyan már, az előző válaszoló csak b@szt@t, pedig ez komoly dolog
ú, azért szegény anyukád...
Nem reális, ez a betegséged miatt van.
Az első 2-3 hétben lehet hogy még cifrábbakat fogsz érezni, de ne törődj vele, az lebegjen a szemed előtt hogy 3 hét múlva már tuti nagyon jól leszel.
Az hogy anyukád nagykéssel rohan hogy gyógyszert szeleteljen annak a jele hogy mindennél jobban szeret téged.
Jah értem
Tehát akkor a gyógyszer eleinte felerősíti a szorongás tüneteit?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!