Hogyan tudnék leszoknék a gépezésről? SZámítógép függő vagyok, ha tehetném egész nap a gép elött ülnék.
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy néha fáj a szemem, és könnyen elfárad.2012. máj. 14. 13:04
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is ez a problémám, bár én tudom az okát. Szerintem is az a megoldás, ha keresünk valamit, ami leköt. Viszont nekem is gyakran van, hogy belegondolok, hogy mi mindent csinálhatnék most és rájövök, hogy a gép érdekesebb. :/ Viszont néha meg mikor kiszámolom, hogy hány órája is gépezem, akkor rájövök, hogy csak elcseszem az időmet... És azt hiszem, hogy kevés az időm, pedig rengeteg van csak nem veszem észre. De aztán meg belegondolok, hogy mennyire már lenne az életem, ha neten nem bukkantam volna rá egy-két dologra. (Pl. külföldi sorozatok, amiket kb. senki nem ismer csak én és ha kimaradtak volna az életemből, akkor tényleg kevesebb lennék). Szóval vannak előnyök és hátrányok de összességében én is inkább leszoknék, de nem tudom rávenni magam!
12/12 A kérdező kommentje:
igen, én is hasonló képpen érzek. Olyan sok mindent csinálhatok a gépen, rengetek filmet/sorozatot/videók nézhetek, facebook,msn,skype,teamspeak, rengeteg játékkal játszhatok stb.... De ha arra gondolok h már így is romlott a szemem, és nagyon sok órát töltök a gép elött, akkor se múlik el a vágy, hogy ne üljek ott :(
2012. máj. 22. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!