Honnan tudom h depis vagyok-e?
körülöttem mindenki él. én nem élek csak létezem. meguntam mindenkinek megfelelni és tökéletesnek lenni. ha kiborulok órákig bámulok egy égő gyertyát. nem alszom és nem eszem annyit mint amennyit régen. a kedvenc kajám ízét se birom. van h csak azért eszem mert már remeg a kezem. nem élek közösségi életet. mérlegelni kezdtem és nem tudom megéri-e még létezni. ha voltál ilyen helyzetben segíts.
egy magányos tinilány...
a depresszió tüneteit lényegében felsoroltad:
-étvágytalanság
-fáradtság, levertség
-alvászavarok
-erős szorongás, félelem
Nos, ha nem akarsz pszichológushoz menni, javaslom hogy próbálj ki valamilyen homeopátiás stresszoldó készítményt*, és sportolj, mozogj, mert az oldja a stresszt. Keress valamilyen hobbit, vagy segíts anyukádnak a házimunkában.
Én is depis vagyok most, de fel akarom keresni a suli pszichológusát, hátha tud segíteni.
* Sedacur Forte, Valerian Relax, citromfű tea
17/L
köszi mindenkinek.
tényleg jó ez az oldal, mert anélkül kérdezhet az ember h elitélnék. régóta nem beszéltem senkivel őszintén.
Vidiripi
Mivel kezdődött ez az egész? Vissza tudsz emlékezni hogy mikor kezdtek "elromlani" a dolgok? S mit értesz az alatt hogy körülötted mindenki él? Meséld el nekünk a történetedet! Hidd el itt lesz olyan aki elolvassa és figyel is. De ahhoz az kell hogy legyen mire figyelni. Mondd el a történetedet!
De itt egy oldal nézegesd egy kicsit hátha találsz valami számodra hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!