Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudom h depis vagyok-e?

Honnan tudom h depis vagyok-e?

Figyelt kérdés

körülöttem mindenki él. én nem élek csak létezem. meguntam mindenkinek megfelelni és tökéletesnek lenni. ha kiborulok órákig bámulok egy égő gyertyát. nem alszom és nem eszem annyit mint amennyit régen. a kedvenc kajám ízét se birom. van h csak azért eszem mert már remeg a kezem. nem élek közösségi életet. mérlegelni kezdtem és nem tudom megéri-e még létezni. ha voltál ilyen helyzetben segíts.

egy magányos tinilány...

2012. máj. 12. 17:28
 1/8 A kérdező kommentje:
azt ne ajálnjátok h menjek dilidokihoz, mert nem hagyom, h valami diplomás filozófus a fejemben turkáljon.
2012. máj. 12. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
kezdj el sportolni. csodákat tesz. nekem is volt depis időszakom, amikor semmi sem érdekelt, de elkezdtem futni, és sokkal jobban érzem magam azóta.
2012. máj. 12. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
régóta futok a hugom kutyájával (szegény kutyust amugy nem vinné el senki) de a sport nekem nem segít. de azért köszi. nem hittem h valaki válaszol egy ilyen bizar kérdésre. erröl snkivel nem szoktam beszélni
2012. máj. 12. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:

a depresszió tüneteit lényegében felsoroltad:

-étvágytalanság

-fáradtság, levertség

-alvászavarok

-erős szorongás, félelem

Nos, ha nem akarsz pszichológushoz menni, javaslom hogy próbálj ki valamilyen homeopátiás stresszoldó készítményt*, és sportolj, mozogj, mert az oldja a stresszt. Keress valamilyen hobbit, vagy segíts anyukádnak a házimunkában.

Én is depis vagyok most, de fel akarom keresni a suli pszichológusát, hátha tud segíteni.

* Sedacur Forte, Valerian Relax, citromfű tea

17/L

2012. máj. 12. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
nem bizarr, szerintem nagyjából mindenkinek vannak az életében hullámvölgyek. ha a sport nem segít, akkor is mindenképpen foglald le magad valamivel. a lényeg, hogy találj benne örömöt. először nehéz lesz, mivel ilyen lelkiállapotban az ember úgy semminek sem tud örülni, de kis akaraterővel a legmélyebb gödörből is ki tudod rángatni magad. csak kitartást ;)
2012. máj. 12. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

tényleg jó ez az oldal, mert anélkül kérdezhet az ember h elitélnék. régóta nem beszéltem senkivel őszintén.

2012. máj. 12. 18:48
 7/8 x) ***** válasza:
Tudod minden 3. tini ilyen... ezeket csak bemeséled magadnak és kezded el is hinni. Ha most itt elkezdenénk neked mondani hogy a depresszió tünetei hátfájás és hiperaktivitás akkor azt kezdenéd el érezni. Gondolkodj pozitívan, nézd a dolgok jó oldalát mert minden a te fejedben dől el. Ha elhiteted magaddal hogy nincs senkid és depressziós vagy akkor az is leszel. Ha te nem leszel azért semmit hogy jobban legyél akkor nem leszel jobban.
2012. máj. 12. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Mivel kezdődött ez az egész? Vissza tudsz emlékezni hogy mikor kezdtek "elromlani" a dolgok? S mit értesz az alatt hogy körülötted mindenki él? Meséld el nekünk a történetedet! Hidd el itt lesz olyan aki elolvassa és figyel is. De ahhoz az kell hogy legyen mire figyelni. Mondd el a történetedet!

De itt egy oldal nézegesd egy kicsit hátha találsz valami számodra hasznosat.

[link]

2012. máj. 30. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!