Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már nagyon elegem van. Tudnál...

Már nagyon elegem van. Tudnál valamit tanácsolni? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szóval: kb 1 hónapja lett vége egy kapcsolatomnak, ami baromira megviselt( nem volt hosszú életű, de nagyon szerelmes voltam/vagyok a srácba). Olyan mintha bipoláris zavarban szenvednék.

Egyszer jó kedvem van és lesz*rom az egészet, kitalálok tök jó dolgokat, hogy hogyan fogok bepasizni újból, de amikor meg este egyedül vagyok, akkor meg legszívesebben felkötném magam, annyira depressziós vagyok és utálom az összes fiút. Nincs igazán étvágyam se(tegnap pl hányingerem volt a kaja szagától). Amióta megtudtam, hogy új barátnője van, azóta meg még rosszabb.

Valakinek valami ötlete, hogy hogyan szabaduljak meg végleg ettől a sz*r érzéstől? 20L

2012. máj. 12. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
foglald le magad valamivel.. legyél a barátaiddal
2012. máj. 12. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:
gondolj arra, hogy alapvetően egészséges vagy, és vannak olyan emberek is, akiknek életükben még nem volt szerelmi élménye semmilyen szinten, és mégsem lettek öngyilkosok, az öngyilkosság a gyáváké
2012. máj. 12. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!