Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed e valaki cipralexet és...

Ancseszkava kérdése:

Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok,fóbiákkal és depivel...szerintetek jó lesz a gyógyszer?
2012. máj. 5. 15:38
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/281 anonim ***** válasza:

Orulok, h kibekultetek! A baba nem maradt meg sajna. Felszivodott. :(

Mar a tuneteim is elmultak.

Voltam hcg vervetelen az is lecsokkent. Ez van.

Munka sincs meg. Felmondasom toltom... Bele kell huznom, mert tele vagyunk hitellel.

2013. jan. 7. 19:43
 192/281 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a történteket,pedig már azt hittem,hogy....

Sebaj!!!

Nehéz itt Magy.országon normális munkát találni,amit meg is fizetnek!

Nyáron kinézünk Salzburgba,hogy milyen lehetőségek vannak munkailag..ha sikerül találni,ki is költözünk! Régi nagy álmom!!:)

Fel a fejjel,keresgélj,előbb-utóbb úgyis lesz valahogy!

Szia!

2013. jan. 9. 18:22
 193/281 A kérdező kommentje:
Hogy vagy mostanában?
2013. jan. 19. 19:46
 194/281 anonim ***** válasza:
Elvagyok. Neha ramjon a para. Nincs meg melo stresszel, hogy a panikbetegseg miatt hogyan fogok melot talalni. Es te?
2013. jan. 19. 20:47
 195/281 A kérdező kommentje:

Szia! Most aránylag jól vagyok,a párommal is minden rendben...elvitt egy maszek pszichológushoz,hogy kigyógyitasson a féltékenységi rohamaimból! Kedden tesztet kell írnom,utána állitják fel a diagnózist! Eddig csak elbeszélgetés volt! Kapok valami más gyógyszert talán azt mondta a dokinő!

Mire jön a tavasz,biztosan lesz munkád! Most nehézkes munkát találni,sok helyen vannak leépitések,nem akarlak elkeseríteni! A pánik még mindig erősen jelen van az életedben????

2013. jan. 23. 06:40
 196/281 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi,hogy nem voltam. Melom megnincs. Tappenzre vett a dilidokim. Mostanaban nem jol. Idegeskedek es ez erositi a panikomat.

Nalatok megy a terapia? Sikeres? Remelem jol vagytok!

2013. febr. 5. 14:16
 197/281 A kérdező kommentje:

Szia,túl vagyok a teszten,sajnos nem lett valami jó,és nem is fogadtam el,amit megállapitottak!

Paranoid szem.zavar??? Könyörgöm,mi ebben a paranoid,hogy valós tényeket állitok? A dokinő valszeg még sose volt igazán féltékeny!!!! Nem fogadtam el a gyógyszeres terápiát,magam tudom csak magamat meggyógyitani...nem akarok zombivá válni a sok gyogyitól...a frontint szedem,de a doki szerint az nagyon kevés....!

Beszélgetős terápiát nem javasolt,ez a magyar egészségügy!!! Az segítene rajtam!!!! Most próbálom a féltékenységet legyőzni,talán sikerül...nagy balhék azóta nem voltak!!! Nem vagyok túl jól mostanában,talán az idő is,várom már a tavaszt nagyon!!!

Sajnálom,hogy még mindig nincs változás nálad! Imádkozz!

2013. febr. 7. 08:30
 198/281 anonim ***** válasza:
Uristen. Menj masik dokihoz. A parterapia nem a gyogyszerkrol szol. Nekem a dokinom csinalja. Es beszelget a parokkal.. Egyutt es kulon-kulon is. Az a baj, hogy a feltekenyseg megoli a kapcsolatot. En nem vagyok feltekeny tipus. Ugy vagyok vele, hogy ha menni akar ugyis megy...
2013. febr. 7. 09:03
 199/281 anonim ***** válasza:
Szia! Mizu? ENGEm kinoz a panik. SajnA munkam sincs meg.
2013. febr. 18. 12:46
 200/281 A kérdező kommentje:

Szia!!!!

Mostanában a depi kínoz....nem sok kedvem van semmihez,sokat melózok,két helyen is,és itt vannak a gyerekek is,akiket egyedül nevelek! Kimerült és túlhajszolt vagyok,és minden olyan monoton! Várom már a tavaszt,a napfényt!!!!

Azt hittem,hogy már dolgozol!!!:(:(

Szeded a gyógyszereidet?

2013. febr. 22. 19:32
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!