Ki lehet valahogyan gyógyulni a hipochondriából?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, több mint tíz éve szenvedek benne. (Nem vicc, gyerekként kezdődött.) Hol jobb, hol rosszabb, de mindig jelen van.
Szakemberhez még nem szeretnék fordulni, leginkább egyedül szeretném leküzdeni.
2012. máj. 1. 21:13
1/2 anonim válasza:
Véglegesen szerintem nem. Vannak jobb időszakok esetleg 1-2 év is eltelhet panasz nélkül. A relaxáció csökkenti a tüneteket és megnyújtaja a tünetmentes időszakot.
2/2 anonim válasza:
Én akkor gyógyultam ki 17-18 éves kori hipochondriámból, amikor összesítettem az addig magamnak beképzelt betegségeket, és kiderült, hogy már vagy 10-szer meg kellett volna halnom, miközben semmivel sem éreztem rosszabbul magam, mint korábban. Ezt végiggondolva megváltozott a hozzáállásom a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!