Van valamit stressz ellen bármit tea vagy valami csak ne gyógyszert?
Figyelt kérdés
az elmúlt hónapokban minden kis apró dolgon felhúzom magamat van valami tea vagy bármi stresst ellen?2009. jún. 21. 20:44
1/6 anonim válasza:
én vettem hangulatjavító teakeveréket: orbáncfű, macskagyökér, orvosi citromfű keveréke. azt mondják ilyen még a kamilla, levendula. én a nikotinelvonás miatti idegesség ellen használom, eddig bevált. (2 hete iszom)
3/6 anonim válasza:
Valeriana (macskagyökér) tabletta. Persze mindenkinél máshogy hat, pl barátomnak 6 tablettának egy nap is alig volt eredménye, nekem már 1 is elég, jobb, mint bármilyen tea vagy hasonló.
Hangulati labilitás ellen meg gingko bilobás tabletta (én gingiumot szedek, de kevesebbet, mint amennyit memóriazavarra írt a tájékoztató) kicsit segít ez is
5/6 anonim válasza:
A fentiek mellett még Magne B6 tabletta.
6/6 anonim válasza:
Bizony, nekem is a MagneB6 tabletta segített. Úgy 3nap után éreztema hatását és a koncentráló képességem is javult.Ez hosszútávon jó. Ha konkrét,pillanatnyi dolog miatt ideges vagy akkor viszont a Validol vált be. (ezt lehet magne mellet is) homeopátiás nyelv alá kell tenni 1 felet! a Macskagyökérről is jókat hallottam.Vannak macskáim, ők nagyon készek tőle.leteszek nekik egy kicsit, dörgölőznek bele hemperegnek és dorombolnak. ha elveszem akkor meg kétségbe esetten keresik :) csak lehet benne valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!