Mit tennél, ha a gyereked az ellenkező nem "életét akarná élni"?
Gyerekként mi a probléma?Lány létemre mindíg nadrágban jártam gyerekként, utáltam a szoknyát, mert abban nem lehetett fáramászni. utáltam a babákat, nem értettem miért jó játék az, hogy "főzünk". Kértem, hogy vágják le a hajam, mert meleg volt nyáron és csak beeakadt mindenbe. építettem, másztam, verekedtem. csak fiú barátaim voltak.
most 3 gyerekem van, párom, szép házasságom.
(A lányaim nadrágban, rövid hajjal éppen házat építenek a bátyukkal és barátokkal a fára.)
Gyerekként tényleg nem gond, nem kell ezért pszichológushoz vinni. Sokszor van olyan is, hogy egy kisfiú királylány akar lenni... ez nem jelent semmi rosszat, csak még nem egyértelmű számukra a férfi/női nem.
Én is távirányítós kisautót kértem karácsonyra, fiúkkal játszottam, fára másztam, szoknya helyett fiú (és nem fiús!) ruhákat hordtam. 6-7. osztályos koromban kezdtem el megváltozni, amikor már kaptam olyan beszólásokat, hogy leszbikus vagyok...
Jelentem, hetero vagyok, bár szoknyát azóta sem veszek fel és maradtam a sportosabb stílusnál, de felsőkben kifejezetten kirívóakat hordok! :)
Nyugodtan engedd, hogy hordja azt, amit akar, anyukám sem szólt nekem sosem érte (orvos). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!