Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichopaták/szociopaták...

A pszichopaták/szociopaták figyelmel vannak társaikra? :S

Figyelt kérdés

Sziaszotk azért lennék kiváncsi erre, mert van egy elég hasonló ismerősöm akire illenek a tünetek és érdekelne, hogy ő tényleg ilyen ember-e, vagy csak én látom így? :\

Tehát olyanok, mint a makacs, magukkal törődő kisgyerekek, hogy pl. nem cigiznek egy lakásban ott, ahol mást zavar ha valakivel egy szobában vannak, vagy kimennek, vagy csak akkor ha úgy gondolják, hogy az érdekeiket szolgálja, hogy arra az emberre figyelemmel vannak?(mert akkor lehet, hogy valamit mutatnom kéne felé vagy nem tudom. hogy lássa, hogy én is érek valamit [neki])

2012. ápr. 6. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Az ilyeneknek semmi köze sincs egyikhez sem, valami más szánalmas problémája van/lehet, amit így kompenzál?"

Ennyi alapján nem lehet megállapítani. Lehet simán depresszió is, vagy skizofrén, akármi.. 1-2 akció alapján nem lehet diagnózist mondani.

2012. ápr. 7. 02:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Mármint na, aki kiterveli meg minden az nem valószínű hogy skizofrén. :D De aki csak úgy fogja magát és agyonlő 100 embert, az lehet.
2012. ápr. 7. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!