Az álmainkat lehet szabályozni?
lehet. nekem egyszer volt, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodom, és tudtam irányítani, de aztán, ahogy haladt a story, elvesztettem az irányítást :D
van egy könyvem erről, a lényeg, hogy amit napközben csinálsz, arról álmodsz, ezt használod ki. Napközben többször (5-10-szer) nézz körül, és kérdezd meg magadtól, hogy álmodsz-e, és nézz meg mindent, hogy nem gyanús-e valami, ami a valóságban nem úgy van. Persze nem fogsz semmi gyanúsat látni, de ha ezt sokszor csinálod, akkor álmodban is elő fog jönni, és akkor körülnézel, és rájössz, hogy álmodsz :)
Jó technika arra, hogy rájöjj, hogy álmodsz az, ha álmodban befogod az orrod. Ekkor ugyanis simán lélegzel tovább és azonnal realizálod, hogy az nem a valóság. Amikor ébren vagy, többször fogd be az orrod és próbálj lélegezni az orrodon keresztül, így nagyobb eséllyel megpróbálod álmodban is. Gyakran gondolj arra, hogy ezt ki akarod próbálni álmodban. Elég durva érzés amúgy befogott orral orron keresztül lélegezni. :D
Ha gondolod, írj rám, küldök pár pdf-t a tudatos álmok indukálásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!