Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veszélyes lehet ez a típusú...

Veszélyes lehet ez a típusú ember? Ez betegség? Mi a neve?

Figyelt kérdés
A problémám,hogy anyu 47 éves,párja 64.Egy hete ismerték egymást és a pasi ideköltözött hozzánk.Én 25 vagyok a párommal készülünk különköltözni amint kész a lakás.a pasi féltékeny a páromra,aki 23 éves,és mindenkire aki anyura néz,vagy éppen telefonál neki.elkíséri reggel a munkába,fél órát vár a munkahely előtt,hazamegy,délután értemegy,és hazahozza.engem mint ellenséget szeretne anyu mellől eltüntetni,haza már egy éve nem ment,a kapcsolat is egy éve tart.eddig nem volt állása,most dolgozik éjszaka,nappal meg csak akkor alszik ha anyu is vele van,ha ő nem fekszik le a pasi sem.félek,hogy egy nem egészséges embert talált,állítólag a pasi halálosan szerelmes.
2012. márc. 22. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tényleg, miért nem lehet? Van valami jogi akadálya?
2012. márc. 22. 16:33
 12/13 A kérdező kommentje:
nem nincs. csak nem megy el.a veszekedésekkor is azt mondja nem megyek.hallottam már mikor a mi lakcímünket adta meg,mondván itt él. rendőrt kell hívni tudom.csak anyu megsajnálja mert munkanélküli gyakran,és a nyugdíja is kevés.
2012. márc. 22. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
A mai korszakban igy használják ki az elvált, csalódott hölgyeket, most pedig az anyukádnak önmagára kellene gondolni, mivel ha te már elköltözöl, akkor már kiszolgáltatva lesz ennek az idös ffinak. Elkepzelhetö, hogy hajléktalan, s most ez az otthona pl., s igy természetes, hogy halálosan szerelmes.
2012. márc. 22. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!