HELP! HELP! HELP! Dührohamok, törés-zúzás, valaki tud segíteni?
Szerintem neked az hiányzik, hogy megbeszéld ezeket a problémákat valakivel. Vannak barátaid? Próbáld meg velük megbeszélni.
De lehet, hogy az hiányzik, hogy valaki nagyon szeressen.
Teljesen egyetértek az 1. válaszolóval ! És szerintem erőltetnéd kéne kicsit a pszichológust, nekik ez a munkájuk, még szép, hogy komolyan veszik
de komolyan, amikor már tárgyakban kárt teszel az már nem csak az a tinis ó depis vagyok, hanem tényleg hasznos lenne egy szakemberrel megbeszélned
Én pedig pszichológusként mondom neked, hogy ezzel bizony szakemberhez kell fordulni! Nagyon fontos, hogy olyan pszichológust keressél fel, akiben meg tudsz bízni, a személyisége szimpatikus. Hosszú lesz a terápia, ahogy kiveszem a soraidból, nagyon régről indul ez a probléma.
Sajnos, ha "személyiségzavar gyanús" valaki, akkor nagyon nem elég a baráti beszélgetés, mert adott esetben újra kell építeni a személyiséget.. Ehhez kell a szakember, még az is valószínű, hogy átmenetileg gyógyszert is kell szedned, ami segíti a kontrollt megtartani. (ezt viszont csak pszichiáter írhat fel)
A Tündérhegyi pszichoterápiás intézet holnapján nézz körül! www.tunderhegy.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!