Van itt bárki aki tud rajtam segíteni? Teljesen reménytelen vagyok.
Iszonyú ezt olvasni!
17 évesen dolgoztam azon, hogy a bénulásom után helyreállítsam a testem, gyakorlatilag szegény voltam, és lepedőkbe csavartam magam, hogy a szteroid kezelésektől kialakult fekélyeimet valahogy elviseljem. (a szteroidokat gyulladáscsökkentőként adták pl. nálam agyvelőgyulladásra)
Én is panelban laktam, és mindenki azt mondta, hogy meghalok vagy, hogy nyomorék maradok.
Egy szteroidkezeléstől volt, hogy két hónap alatt 64kg híztam, amit utána gyorsan leadtam, mert jött a következő, és ezt megcsináltam háromszor.
Összesen 20évig volt mire teljesen felépültem, elképzelhetetlenül szenvedtem sokszor. Rohadtul nem nyavalyogtam, hanem elkezdtem pénzt keresni, és vállalkozni. Barátaim mindig voltak, és vannak. Az első barátnőm meg még akkor szeretet meg amikor a hátammal, normálisan kiegyenesedni sem tudtam, és olyan volt a tartásom mint most a Bokros Lajosnak. Úgyhogy ne nyavalyogjatok, hanem legyetek végre emberek ne szánalmas kis sza*csimbókok.
Ja most az átlagnál sokkal sikeresebb vagyok, mert úgymond megedzet az élet.
Hagyd abba a picsogást és légy férfi, ha valami szar az életedben arról te tehetsz, mert miért nem változtatsz rajta önsajnálat helyet? Keress egy jó orvost, mert lehet, hogy bogyókra szorulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!