Alvajártam, de csak részegen, miért?
Figyelt kérdés
Szóval régebben volt néhány alkalom, amikor részegen alvajártam, de csak amikor be voltam nyomva, máskor sosem! És nagyon durva rémálmaim voltak, meg ordítoztam, mászkáltam, néha úgy kellett lenyugtatni. Tizediken lakom, tehát annyira nem vicces a dolog. Nem is merek bepiálni évek óta úgy igazán. Persze nem is ez az életcélom, csak nem tudok rájönni, hogy ez miért volt. De józanul meg sosem. Valaki járt már így esetleg? 19/F2012. márc. 12. 21:36
1/1 Tündianya válasza:
Alvajárás lelki gondoknál van. Legalább is én akkor jártam így,mikor otthon laktam még, ahol nem volt rózsás a helyzet. Amióta elköltöztem megszűnt. Az alkohol valakiből az agressziót hozza ki, mások egymás vállán sírnak. Nálad így jön ki. Max társaságban igyál és mire hazamész józanodj.:) De egy szakember lehet tudna segíteni. Ettől a hölgytől én már kérdeztem több dolgot is. Gyorsan válaszol. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!