Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez tényleg nem hétköznapi?

Ez tényleg nem hétköznapi?

Figyelt kérdés
naponta szoktam nézegetni boncolási, kivégzési, háborús, balesetes, lincselős, kínzós videókat, viszont mikor haverokkal filmet nézünk és egy kis vér van akkor mindenki fújjog... mi ez a nagy ellentét? szerintem az életben a leg természetesebb dolog a halál, és én szeretem ezt 'tanulmányozni'.... ez baj?

2012. márc. 9. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem baj,de fura. Ebben a nyugati világban az emberek nem nagyon vannak megbékélve a halállal és az ahhoz kapcsolódó dolgokkal,ezért se szereti a legtöbb emebr ezeket a dolgokat. Mellesleg én sem,de hát valakinek boncmesternek is kell lennie:)
2012. márc. 9. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

A halál egy dolog:

"kivégzési, lincselős, kínzós videókat"

Ez "nem hétköznapi", inkább azt modnanám, hogy nem normális. Javaslom is, hogy nézzen meg egy elmeorvos, mivel szerintem mások kínzása és kivégzése iránti ekkora érdeklődés már nem sorolható normális kategóriába.

2012. márc. 9. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
de miért? régen ezek a mindennapok része volt, és azokat is emberek csinálták, ugyan olyanok mint mi... pl én pártolom a halálbüntetést is, nem tudom mi értelme van valakit 450 évnyi börtönre ítélni, ha ott marad élete végéig akkor minek fizesse az eltartását az állam, azaz a nép? néhány dologban vissza kéne térnünk az egyszerű megoldásokhoz... a háborúkat sem a pénznek és a politikának kéne irányítania hanem a fajok felsőbbrendűségének, pont mint régen...
2012. márc. 9. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Te nem "nem hétköznapi" vagy, hanem egy ellenszenves hülye.
2012. márc. 10. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van kérdező. A háborúhoz, politikához ugyan nem értek, de nem szeretnék háborúban meghalni, úgyhogy arra azt mondom, legyen inkább béke. Legalábbis itt ahol lakom. Máshol felőlem háborúzhatnak.
2012. márc. 10. 07:51
 6/8 anonim válasza:

Te elmebeteg vagy,és épp ezért vagy szimpi nekem:)

Írj privátot! Leena K.

2012. márc. 19. 20:24
 7/8 anonim válasza:
Ez nem baj, szentem ez tök természetes dolog h érdekel az ilyen :) engem is érdekel
2012. márc. 28. 17:07
 8/8 anonim válasza:
legalább nem vagyok egyedül:)
2013. febr. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!