Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszer nélkül meg lehet...

Gyógyszer nélkül meg lehet szabadulni a szorongástól és a kényszerbetegségtől?

Figyelt kérdés
Rexetint és Xanax SR-t kéne szednem, de 19 évesen nem akarok még gyógyszert szedni! Nem lenne jó rászokni! Valakinek sikerült már leküzdenie a betegséget? Ha tudtok növényi gyógyszereket az is jó! Elsősorban a kényszerbetegségre!

2012. márc. 1. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter-homeopata orvost keress!
2012. márc. 1. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha enyhe a betegség akkor igen,de a szorongás és a kényszer együtt nem könnyű eset!
2012. márc. 1. 16:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nem éppen enyhe! :(
2012. márc. 1. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
cigi-sör
2012. márc. 1. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!

Én is szedtem Rexetint csak én Medazepammal.Egyébként nagyon hatásos volt mert az összes tünetem eltűnt,igaz én pánik beteg voltam.Kb másfél évig szedtem,de könnyen letudtam tenni,mert fokozatosan szoktattam le magamat róla.Ennek ellenére én nem javaslom,hacsak túl "gyengének"érzed magad ahhoz,hogy gyógyszer nélkül megszabadulj a szorongásaidtól.A gyenge szót ne vedd sértésnek,csak másképp nem tudom megfogalmazni.Én cirka 6 évig küzdöttema betegséggel és mára már csak néha nagyon ritkán fordul elő velem,hogy szorongok.Minden lehetőséget kipróbáltam,hogy megszabaduljak a betegségtől.Igazából az segített,hogy elkezdtem másképp gondolni a pánikra.Már úgy gondolok rá,hogy ez csak illúzió,ilyen nem is létezik,mert igazából tényleg nincs ilyen.Ezt te teszed saját magaddal.Rájöttem,hogy nincs mitől félnem,aminek meg kell történnie úgyis megfog.Úgysem tehetek ellene semmit.Egyszer úgyis meghalunk és nem akarom azzal tölteni a hátralevő időmet,hogy azt a pillanatot várom.Eszemben sincs,inkább kihasználom az időt és élek,amíg meg nem kell halnom.Rengeteg időt elpocsékoltam az életemből arra,hogy féltem.Nem akarok többé félni és nem is fogok!!!Akkor is megmutatom,hogy én vagyok az erősebb.Kb így gondolkozom most.Régen valahogy úgy ahogy most te is.Próbálj arra gondolni,hogy csak ez az egy életed van és ha úgy vesszük szerencsésebb vagy ,mint mondjuk egy halálos kórral,mondjuk AIDS-el küzdő beteg.Ő tényleg meg fog halni,neked viszont minden esélyed megvan arra,hogy élj és meggyógyulj!

2012. márc. 2. 14:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!! Huu..ez tényleg meggyőző volt! :)
2012. márc. 2. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy tetszett,remélem fog segíteni neked :)
2012. márc. 2. 17:09
 8/10 anonim válasza:
Én a helyedben tényleg nem szednék semmilyen gyógyszert. Én 10 éve vagyok kényszerbeteg most vagyok 21 és nekem sem enyhe sőt. De ezek a gyógyszerek szerintem nem jók nem azért mert használnak vagy sem hanem a mellékhatásuk miatt meg amiatt hogy hozzászokhatsz és fogsz is és ha hozzászoksz akkor újra megtalálni önmagadat nem nagyon lesz egyszerű. Én is keresem a kénszerre a megoldást. Pánikbeteg is voltam de az már nagyjából elmúlt. Örölnék ha tálálnék valamit amivel megszabadulnék tőle. Amúgy milyen kénszered van? Kézmosásos vagy rituálés?
2012. márc. 26. 21:54
 9/10 anonim válasza:
en xanaxot es foxetet szedek de az elejen ajanlottak egy homeopatias gyogyszert a sedatif pc t de nem valt be
2012. jún. 26. 23:41
 10/10 Valkó Andrea válasza:
Szia,én szedtem gyógyszereket,s többet ártottam vele mint javítottam a helyzetemen.Sportolj valamit,vagy keres olyan elfoglaltságot ami leköt.
2012. júl. 10. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!