Az önbizalmam a béka popsija alatt van. A legrosszabbnak érzem magam. Mit csináljak?
ez a "béka popsija alatt van" kifejezés nagyon irritáló.
*béka segge
Én is ugyan ezt érzem, mint te.
Elkezdtem egy új 'hobbit', de megjelent egy csaj, aki szinte már kitúrt onnan, szóval b_szhatom az egészet, és ez is csak azt igazolta, hogy nem vagyok elég jó. Az az érzésem, hogy ez egy ördögi kör, amiből nincs kiút.
Én is ugyanezt érzem. Hogy már nem lehet újat alkotni, szinte mindent kitaláltak már a művészet terén, amit csak lehetséges, és én nem tudnék már újat mutatni.
De! Természetes, hogy nem leszel egyből a legjobb festő, vagy legjobb énekes... Van aki rosszabb nálad, van aki jobb. Ha a rosszabbakat nézed, akkor láthatod, hogy mégis eljutottál valahova. A jobbak pedig inspirálhatnak. Ha csinálsz valamit, elsősorban magadért tedd. Persze jól esik ha megdicsérnek, de ne törjön le ha nem. És hidd el, az átlag ember úgysem ismer Picasso-kat meg Rubens-eket, úgyhogy elég jók lesznek nekik a műveid (fogalmam sincs milyen irányban mozogsz, úgyhogy maradok a festősnél :D) Minden ember egyedi. Egy birkózót meg egy énekesnőt nem lehet összehasonlítani. (Csillagszületikben persze mindent megpróbálnak, de hagyjuk azt a baromságot :D) Na mire akartam kilyukadni... Ja igen. Szóval bármit amit csinálsz egyedi lesz, csak a tiéd, akár táncolsz akár festesz sőt, akár egy felelés során is :D És ettől értékesebb mint bárki másé.
Bocsánat a kusza gondolataim miatt, remélem tudtam segíteni :)
igazán motiváló volt amit írtál, a kedvenc mondataim a következő kettő:
"Ha csinálsz valamit, elsősorban magadért tedd. Persze jól esik ha megdicsérnek, de ne törjön le ha nem."
köszönöm, hogy válaszoltál!:)
Örülök, hogy hasznosnak találtad, amit írtam :)
Nincs mit. :)
03-01 13:42
Hogyhogy, már mindent megvalósítottak a művészetben? Ennyire szegényes lenne a fantáziád? Minden korban azt hitték az átlagemberek, hogy a csúcson vannak, pedig közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!