Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stimuloton elhagyása okozhatja?

Stimuloton elhagyása okozhatja?

Figyelt kérdés
Stimulotont(sertralin) szedtem 2-2 és fél hónapi 1 hete hagytam abba azóta hányingerem van és közbe elkezd bizseregni az egész fejem. Okozhatja ez?
2012. febr. 27. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:
valamint közben el is szédülök. Egyébként 17/F
2012. febr. 27. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Amennyiben egyik napról a másikra tetted le, nagy valószínűséggel az okozza a tüneteidet. Most már ne kezd el újból szedni. Szerintem várj még egy hetet, s ha akkor sem jobb, keresd fel az orvosod.

(Én csak 5 napig bírtam szedni, mert oly mértékben lelassult a beszédem, hogy inkább nem is beszéltem, miközben ezerrel vert a szívem.)

Hozzátenném, hogy bármilyen pszichiátriai bogyóról csak fokozatosan szabad leszokni.

Ja! Igyál minél több folyadékot, hígul a véred, így előbb ürül ki a szervezetedből.

2012. febr. 27. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Okozhatja az elhagyása a tüneteidet. Nagyon fokozatosan kellett volna abbahagyni. Kéthetente negyed szemmel kell csökkenteni az adagot. Valami nyugtató /lehet gyógynövényes is/ kellene a megvonási tünetek kompenzálására egy - két hónapig.
2012. febr. 27. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
2 hónap után 1 hétig felet szedtem és utána hagytam abba. akkor lehet hogy nem kellett volna ilyen gyorsan. De most már nem kezdem el megint szedni köszi a válaszokat
2012. febr. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!