Egy pszichopatának/szociopatának hogyan tudna segíteni a legjobb barátja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:50
11/17 A kérdező kommentje:
nem volt mindig ilyen csak törekszik rá valamiért. azt olvastam hogy pont így alakul ki. de hátha vissza lehet fordítani..
2012. febr. 25. 21:34
12/17 anonim válasza:
Ha törekszik rá, akkor csak kamuzik. Elmebetegséget nem lehet akarással megszerezni. Nem olyan, hogy lógni akarok a suliból és lesmárolok egy beteg embert...
13/17 A kérdező kommentje:
itt azt írja hogy ki tud alakulni trauma hatására(biztos kell hozzá hajlam is, de neki van mindkettő.)
2012. febr. 25. 22:02
14/17 anonim válasza:
Hogy értetted azt, hogy "hajt rá"? Erre hogy lehet "hajtani"?
15/17 anonim válasza:
Konkrétumokat írj légyszíves, úgy talán tudunk segíteni!
16/17 anonim válasza:
Sosem fogsz tudni rajta segíteni (pláne te), fogadd el szerintem, mert ha csak próbálkozol, azt egy idő után támadásnak veheti, és annak nagyon rossz vége lesz.
17/17 anonim válasza:
Hagyj fel a köntörfalazással és fogadd el a tényt, hogy az ember, akire te barátként tekintesz, rád sehogyan nem tekint, egyszerűen nincsenek érzelmei, jól mondják előttem: teljesen másképp érzékeli az emberi kapcsolatokat. Olyan csak az amerikai filmekben van, hogy a súlyos elmezavaros páciens a barátság csodálatos erejének köszönhetően orvosokat meghazudtoló hatékonysággal szépen felépül. (Egyébként honnan tudod, hogy valóban pszichopata/szociopata?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!