Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van még ilyen ember? Beteg...

Van még ilyen ember? Beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Mindenkit érdekelnek a filmek, a zene, a regények - legalább valamelyik. És mindenki szeret emberekről beszélni, embereket figyelni, emberekről gondolkozni. Főleg emberekről.

Én közben itt vagyok a tudományos érdeklődési köreimmel és felmerülő kérdéseimmel, amikre választ keresek. Szépirodalmat ritkán olvasok, filmet keveset nézek, hanem a tudományos(abb) érdeklődési köreimmel foglalkozom. Elgondolkozni is ezekről gondolkozom.

Kérlek, ne azt írjátok, hogyan változtassak (ez nem beszólás akar lenni).

Arra vagyok kíváncsi, hol lehet találni még ilyeneket (már ha vannak)?

Ez milyen betegség? Asperger-szindróma lehet? Van még pár arra utaló tünetem.

2012. febr. 18. 17:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem ront. Én speciel nem szeretem az ilyen lányokat, nem nagyon tudok egy hullámhosszon lenni velük, de ismerek ilyet, aki programozó, és szinte képtelenség vele beszélgetni, csak digitálisan válaszol: igen-nem. De elfogadtam, hogy ilyen, és kész. De jól keres!!!Lány vagyok amúgy. te meg nem vagy beteg, csak egy más alkat, tipikus mérnök, kutató alkat vagy, ami igen hasznos a társadalom számára, lehet, rák ellenes gyógyszert fogsz felfedezni, gondolj ilyen hasznokra!
2012. febr. 19. 18:51
 12/23 anonim ***** válasza:

14:29

Nem ront, ha amúgy nőies vagy.

2012. febr. 19. 19:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy se nagyon...
2012. febr. 19. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:

19:35

Az már jóval több problémát okoz.

2012. febr. 19. 22:48
 15/23 A kérdező kommentje:

Miért?

Az, hogy izé .. khmm... lennék, nem hiszem.

2012. febr. 20. 14:53
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

ma 14:53

Azért mert így ellenszegülsz a természetnek, számomra nincs lehangolóbb egy férfiasan kinéző vagy viselkedő nőnél, vannak olyan nők, akik harciasak, többször tapasztaltam már a saját bőrömön :D, de az amolyan amazionális (én találtam ki) beütés, ami még bőven nőies, nem azt sugallja, hogy a nő férfias, hanem azt hogy a kezében tartja a férfiak tökét. ÓRIÁSI A KÜLÖNBSÉG.

Én férfi létemre néha elég hisztis tudok lenni és érdekel az irodalom, filozófia, de mellette szívesen olvasok tudományos cikkeket is, az sem hagy hidegen, de talán az életrajzokat szeretem a legjobban.

Ne változz meg, de nem tudod mit hagysz ki 1-1 film vagy irodalmi alkotás elszalasztásával és van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem is úgy ülsz neki 1 filmnek, hogy megvan benned a kellő tisztelet hozzá, tudod mindennel harmóniába kell kerülni, önmagunkkal, és bármivel amihez hozzákezdünk, ez alatt a filmek sem kivételek, a kulcs a BELEÉLÉS. röviden: ha úgy ülsz neki, hogy nem érdekel, nem is fog

2012. febr. 20. 21:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem úgy ülök neki.

Én amúgy a természettel illetve az emberi szervezettel tudok így lenni, hogy egyszerűen nagyon lenyűgöz, néha nem tudok betelni vele. Amúgy le tudnak az ember alkotta dolgok is, mint városok, szép folyópart (mármint városban az ugye emberalkotta).

De a lelkiállapotok, emberi kapcsolatok leírása nem tud lenyűgözni.. De egy bizonyos szint felett biztosan baj, "fogyatékosság".

2012. febr. 20. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:

14:53

A rövidhajú, nyúlt fosszínű pulóveres, cigiző, káromkodó feministák nem tetszenek a férfiaknak. Ha ilyen vagy, azon változtass. Ha nem vagy ilyen, akkor semmi gond.

21:08

"Én férfi létemre néha elég hisztis tudok lenni és érdekel az irodalom, filozófia"

A filozófiát 95%-ban, az irodalmat 80-90%-ban férfiak csinálják.

2012. febr. 20. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:

21:20

Bizonyos IQ fölött az embert az összetettebb dolgok érdeklik, mondjuk a természet és a technika, nem pedig az, hogy a Karcsi a Julist szereti-e vagy a Jolánt.

2012. febr. 20. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

ma 21:08 vagyok

ma 21:20

Ettől ne nagyon félj :D Téged az alsó szintek érdekelnek, hogy mi miből áll össze, ez nem egy rossz dolog, valamilyen szinten engem is foglalkoztat, bár türelmetlen vagyok és úgy érzem ezek tanulásakor, hogy: "rendben, így épül fel egy emberi test, most ugorjunk arra a témára, hogy mit csináltak ezekkel a testekkel az emberek a történelem során" :)

Engem sokkal inkább aggaszt az, hogy akármi érdekel bennünket végül egyik fél sem ér többet a másiknál, hisz ugyanoda jut.

Milyen emberi kapcsolatokról olvastál eddig? Engem kisebb koromban azért nem nyűgöztek le a legtöbb ilyen írások, mert nem találkoztam olyan szintű mocsokkal és perverzióval, vagy akkora magaslatokba emelt szépséggel és csodálatossággal, ami megszabta volna a felső és alsó határokat.

ma 21:25

"A filozófiát 95%-ban, az irodalmat 80-90%-ban férfiak csinálják."

Hát ebben azt hiszem egyetérthetünk, nagyítóval kellene keresni a női filozófusokat. A témához kapcsolódik egyébként, hogy azok a nők akik írtak is valamilyen szinten férfias érzetet keltenek.

2012. febr. 20. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!