Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki magában beszél (ily módon...

Aki magában beszél (ily módon ->lent) az milyen betegség? Vagy normális dolog?

Figyelt kérdés

Aki magában beszél suttogva (és kicsit hangosabban suttogva ha nincsenek otthon), és sokszor úgy beszél mintha kérdés(ek)re válaszolna....de hangokat nem hall.

Ez betegség vagy normális?

Ha betegség akkor mi az? Mi a neve?

2012. febr. 16. 12:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
61%

Jaj, Istenem! Miért kell ezt ennyire komolyan venni?

Nem fognak rögtön a diliházba csukni, ne félj, csak

légy vele tisztában, hogy hol és mikor csinálod ezeket,

mert azért ez mégiscsak furcsa, nem szokványos dolog,

az emberek meg korlátoltak, egyébként én is szoktam ilyet csinálni, sőt majd az emberek 50%-a, csak nem ismerik be, ciki! Viszont az értelmeddel nincs baj, ettől még nem leszel (ahogy mondtad is) skizofréniás, csak arra kell ügyelni, nehogy túl komolyan vedd a dolgokat, mert akkor már tényleg baj van, mert ha tudod és tisztában vagy vele, hogy nincs ott veled senki, és ezeket épp ésszel csinálod, tehát tisztában vagy vele hogy mit csinálsz, akkor nincs probléma, csak ne hatalmasodjon el rajtad.. ennyi! Fogd a gyeplőt, amíg még lehet, mert ha súlyosabb, akkor tényleg baj van, figyelni kell milyen intenzíven csinálod ezeket és MENNYIRE veszed komolyan... kész!

Tudom, mert velem is így volt, ma pedig tudom ezeket kontrollálni és nem veszem túl komolyan, mert kezdetlegesen még játéknak tűnő valami, de tudod minden játék komoly bajra fordulhat át! Nem árt figyelni! ;) De ne ijedj meg, csak azért mondom, hogy vigyázz!

2012. márc. 31. 17:48
 12/15 anonim válasza:
61%

Itt a skizofrénia bővebb leírása:

[link] <-- Innen tájékozódhatsz!

2012. márc. 31. 17:51
 13/15 intrepid ***** válasza:
100%

Magadban beszélés: hangos tanulás is. Van akinél sokkal jobban rögzül a megtanulnivaló, ha hangosan olvassa.

Számítógépes játékok: akkor az mind flúgos akit én láttam, mikor megszívatja a gép, - kiabál.

Én: szerelgetek valamit, elakadok, hangosan töprengek.

mindannyian flúgosok vagyunk talán?

2012. máj. 6. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam olyat, hogy valaki kérdezgetett magában, és azt mondta, hogy szellemek megválaszolták neki.Na az ijesztő
2013. szept. 12. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szinte napi szinten beszélgetek magamban úgy, mintha ott lenne valaki és még egy irányba is fordulok és gesztikulálok hozzá.
2019. aug. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!