Valeriana Relax vagy Sedacur Forte?
Figyelt kérdés
Nem rendszeres szedéshez kéne, hanem csak alkalmanként, mikor feszült és ideges vagyok. Mondjuk havonta egyszer. Más természetes megoldások is érdekelnek, de a MagneB6 nem jöhet szóba, mert egyébként is szedek B-Komplexet és magas Magnézium tartalmú étrend kiegészítőket. Olyan kell, ami nyugtat. Köszönöm! 30/F2012. febr. 13. 15:01
1/3 anonim válasza:
Ha a feszültségoldás és a nyugtatás a fontos, akkor azt válaszd, amelyikben van citromfű is. Azt hiszem, a Sedacur Fortéban van, a Valeriana Relaxban nincs.
2/3 anonim válasza:
Szendi írta és nagyon tetszett,hogy egy nyugtató tabletta hatása pontosan azt a biológiai hatást váltja ki a szervezetből,mint amikor az ember leül egy kis időre relaxálni(nyilván ennek a bizonyítását is hozta az ő aprólékos jegyzeteire jellemzően)Ez több,mint érdekes.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan igaza van. Csak én ha zaklatott vagyok, akkor nem fogok tudni leülni és relaxálni. Vannak helyzetek mikor ez nem is megoldható, továbbá mint írtam ez habitus függő is.
2012. febr. 15. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!