Miért nélkülöznek ennyire a barátaim?
nem hívnak kb sehova.. ha megkérdezem mehetek-e 99%ban igen -t mondanak, csak olyan kellemetlen, hogy mindíg csak én kérdezem őket, mehetek-e =\'(
néha mintha nem is léteznék, csak ott vagyok..
nem érzem azt, hogy nem birnának, mert nem viselkednek úgy...
Te elszoktad őket hívni ide-oda?
Milyen korosztályról beszélünk?
Talán mert nélkülözhető vagy?
Próbálj olyan társaságba/baráti klubba menni, ahol azonos érdeklődésűek vannak veled,vannak közös programok és te is teszel az aktív részvételért. A közösségi életért meg kell dolgozni, hogy jól éred magad.
Szia! Velem is ugyanez volt.
Volt egy csomó barátom, mindig hívtak hogy menjek ide-oda veluk... Akkor mentem is és minden szuper volt. Aztán csak úgy kezdtem elveszíteni oket, nem hívtak, nem írtak!
Mára már rájottem mi volt a probléma: Nem becsultem ki oket, és mindent csak a magam javára csináltam! Ezért vesztettem oket el, de szerencsére ennek már vége, mert megtanultam becsulni másokat.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ne feltétlenul bennuk keresd a hibát, hanem nézz magadba is, lehet, hogy valamit rosszul csináltál.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!