Internet&számítógép&telefon függő vagyok, mit tegyek? 15/L
Szia!
Ez igen komoly probléma, de ismerős :/ Én is függő vagyok, sokat gépezek, de szerencsére az életemre nincs hatással, max a tanulásra. :D
Most fogok kipróbálni valamit, amit hallottam, lehet hogy neked is bejön: megvonás. Kitűzöm magam elé, hogy nem gépezem pl 2 hétig (persze előtte mindenhol lejelzem, hogy eltűnök). Aztán félreteszem, és megpróbálom túlélni. Az elején biztosan szörnyű lesz, de csak javul. Ha okosmobilod van, nehezebb a dolgod, szerencsére nekem elég hülye, hogy ne vonzzon XD
Csak a suli okozta ezt? A szüleid mit szólnak hozzá? Annyira rosszak az osztálytársaid, nem találsz egy normálisat se? És ha nyitnál kicsit feléjük? Én csak három emberrel voltam jóba két évig, aztán eldöntöttem, hogy ez nem állapot, és nyitni kezdtem... bejött. Bátorság.
persze nem ismerem a körülményeidet. A régi osztálytársaiddal nem tartod a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!