Mit csináljak már ebben a helyzetben?
3napja nem tudok elaludni normálisan. lefekszek és 4 óra múlva alszok csak el, aztán folyton felébredek. így, hogy most már vége a vizsgáimnak és még itthon vagyok jobb, mert nem kell korán kelnem, de így is idegesítő, hogy ilyen sok idő mire elalszok, amikor máskor 5 perc szokott lenni. éjjel meg így összesen max 4 -5 órákat alszok, de felébredésekkel.. már nem tudom, hogy mit csináljak , mert ha eljön az este már egyből gondolok rá, hogy megint majd ez lesz.
1hete voltam a háziorvosnál, mert többször beképzelek magamnak betegségeket, megint ez történt , és felírta megint a Frontint ( 0,25-t 2x1/2 t), amit már szedtem 2 éve is, de nagyon rövid ideig szedtem (2 hét) , meg most is 2 hétre írta fel. Eddig jól aludtam, tehát nem az alvás problémámra kaptam a gyógyszert. 2éve sem volt mellékhatása nagyon a gyógyszernek nálam. lehet most ennek valami köze ahhoz, hogy nem tudok aludni? valami mellékhatás, ami később jelentkezett? vagy már csak szimplán "beképzelem" ha jön az este , akkor nem tudok elaludni majd? gyógyszereket nem nagyon szeretnék szedni, mert jól tudom kezelni ezeket a problémáimat már, de az alváson nem segít :((
én már több mint 20 éve tolom ilyen legalább 4-5 órás elalvási, és ebből következőleg csak 3-4 órás alvási időkkel, mert az éjszaka hosszúsága az meg sajnos fix attól, hogy a felét csak felkészüléssel töltöd az alvásra. :)
nem tudom a megoldást, valszeg altató kell.
"kisvuk válasza:
Én is kaptam anno frontint,de egy szemet sem szedtem be! Sokan ajánlották a mézes tejet!"
Kisvuk: ha elég volt a mézestej, akkor minek zavartad az orvost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!