Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak már ebben a...

Mit csináljak már ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

3napja nem tudok elaludni normálisan. lefekszek és 4 óra múlva alszok csak el, aztán folyton felébredek. így, hogy most már vége a vizsgáimnak és még itthon vagyok jobb, mert nem kell korán kelnem, de így is idegesítő, hogy ilyen sok idő mire elalszok, amikor máskor 5 perc szokott lenni. éjjel meg így összesen max 4 -5 órákat alszok, de felébredésekkel.. már nem tudom, hogy mit csináljak , mert ha eljön az este már egyből gondolok rá, hogy megint majd ez lesz.

1hete voltam a háziorvosnál, mert többször beképzelek magamnak betegségeket, megint ez történt , és felírta megint a Frontint ( 0,25-t 2x1/2 t), amit már szedtem 2 éve is, de nagyon rövid ideig szedtem (2 hét) , meg most is 2 hétre írta fel. Eddig jól aludtam, tehát nem az alvás problémámra kaptam a gyógyszert. 2éve sem volt mellékhatása nagyon a gyógyszernek nálam. lehet most ennek valami köze ahhoz, hogy nem tudok aludni? valami mellékhatás, ami később jelentkezett? vagy már csak szimplán "beképzelem" ha jön az este , akkor nem tudok elaludni majd? gyógyszereket nem nagyon szeretnék szedni, mert jól tudom kezelni ezeket a problémáimat már, de az alváson nem segít :((

2012. jan. 16. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom.
2012. jan. 16. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is kaptam anno frontint,de egy szemet sem szedtem be! Sokan ajánlották a mézes tejet! Nagyon finom,de nálam nincs hatása,nehezen alszom el,és nyugtalanul alszom! Aztán rájöttem,ha valami nagyon aggaszt,vagy valamilyen témára rágörcsölök,akkor nem megy az alvás! És az amíg meg nem oldódik,addig napokig szenvedek csak este! Nappal meg a környezetem tőlem,mert totál dili vagyok! :D
2012. jan. 16. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

én már több mint 20 éve tolom ilyen legalább 4-5 órás elalvási, és ebből következőleg csak 3-4 órás alvási időkkel, mert az éjszaka hosszúsága az meg sajnos fix attól, hogy a felét csak felkészüléssel töltöd az alvásra. :)

nem tudom a megoldást, valszeg altató kell.

2012. jan. 17. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"kisvuk válasza:

Én is kaptam anno frontint,de egy szemet sem szedtem be! Sokan ajánlották a mézes tejet!"

Kisvuk: ha elég volt a mézestej, akkor minek zavartad az orvost?

2012. jan. 18. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! A mézes tej nálam nem vált be! Az orvost azért zavartam,mert mivel nem aludtam,ezért étvágyam sem volt,amit ettem,az meg kijött belőlem,mert nagyon rossz volt a gyomrom,és egy hét alatt 5 kilót fogytam,állni nem bírtam,szédültem! Na ezért mentem orvoshoz! Nem tudom ez miért furcsa,én nem tartottam normálisnak ezt a dolgot! Aztán elkezdtem magam kezelni,elgondolkodtam a probléma megoldásán! Mi váltotta ki,hogy kezeljem!
2012. jan. 19. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!