Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valahova ahova gyorsan befeküd...

Valahova ahova gyorsan befeküdhetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Apám minden nap iszik...mai nap is 1 szót nem szóltam hozzá...és meg vert 17 évesm létemre,nem vagyok se bolond,se dilis...de lassan mellette az leszek.Nem akarom megvárni a holnapot...hova tudnék most befeküdni,ahol segítenek? ELEGEM VAN! NEM HOLNAP MOST...KÉRLEK SEGÍTSETEK.. 17/L

2012. jan. 9. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Figyelj! Hidd el tudom, hogy mit érzel!! Nagyszüleidhez vagy rokonokhoz, esetleg baráthoz nem tudnál elköltözni egy időre?? Testvéred van, mi van az édesanyáddal? Suliba jársz még vagy dolgozol? Párkapcsolat??(hozzá is el tudnál menni)

Borzasztó így élni én is tudom(nálunk nem az italozás miatt volt, csak úgy szimplán, talán ez még rosszabb, nem tudom), ez lelkileg teljesen tönkreteszi az embert, hát én így jártam

2012. jan. 10. 19:35
 12/16 A kérdező kommentje:
anyukám meghalt 3 éve... és apukámon kívül nem él senkim.De én nem nevezem apának...Mer aki úgy bánik a saját gyerekével mint 1 kutyával az nem apa..
2012. jan. 11. 09:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megosztanád velünk, vajon miért olyan elutasító hozzád az apukád?

Nem tanultál rendesen, vagy nem dolgozol? Miért ez a nagy ellenszenv?

2012. jan. 11. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
GYÁMHATÓSÁG!!!!
2012. jan. 12. 00:33
 15/16 A kérdező kommentje:
azért,mert alkoholista és mindenkit utál önmagán kívül...
2012. jan. 13. 14:20
 16/16 anonim válasza:

tudom, hogy nehéz ilyet mondani, de ne parázz! próbálj meg kialakítani egy párkapcsolatot az ellenkező nemmel, találj munkát és költözzetek össze, rövidebb távon meg legyél minél kevesebbet otthon vagy lépj le esténként, hisz biztos vannak megértő barátaid, akikkel mászkálhatsz akár esténként is, budapest szép.

én is alkoholista vagyok, de nem bántanék senkit...

2012. ápr. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!