Hogyan küzdjem le a félelmemet?
Amitől félünk, annak elébe kell menni, ha elfolytjuk a félelmet és nem adjuk ki a feszültséget, mindig menekülünk előle, akkor sosem múlik el.
Tudatosítsd magadban, hogy megijedtél, mert hirtelen jött, nem számítottál rá, nagyobb baj is történhetett volna, ez természetes h sokkban van ilyenkor az ember.
Nem lehetne eltávolodni attól a konnektortól?
Olyan ez mnit a kutya, inkább ugasson, mnit harapjon, és a nagy hang az az ugatást szimbolizálja képletesen.
Ha a jó dolgokon gondolkodsz, és pozitív vagy, akkor a jót vonzod be az életedbe. Jobb félni, mint megijedni, asszem te mindkettőt érzed. Használj füldugót, hogy véletlen se halld, ha vihar van. Amikor éflek kakork iabálni szoktam, így talán megijed az, aki ilyesztgetni akar.
Már bocs, előző válaszoló, de szerintem ez baromság..
Én is be lennék szarva, ha a házunkba becsapna egy villám és kattogna az ágyam melletti konnektor. Asszem én hagynám magam még félni egy kicsit, mert félni nem olyan rossz, teljesen más tudatállapotba kerülsz tőle, megemelkedik az adrenalinszinted. Aztán mikor jól kiféltem magam, az jutna eszembe, hogy ez a csodálatos bolygó, amin élek, tele van a természeti elemek jelenségeivel, és ezek lenyűgözőek a maguk nyers erejével. A kis hülye rettegő énemmel pedig leülnék és megbeszélném, hogy nem az volt, hogy a villám "kinézett magának", és legközelebb majd tutira bejön a konnektoron át és orvul agyoncsap, hanem hogy egészen közel voltam a természethez, megtapasztaltam egy kicsit, és megtisztelő, hogy ebben az élményben lehetett részem.
A hála érzése minden félelmet eltüntet, csak meg kell találnunk azt, amiért hálásak lehetünk...
Ha ez segit..
hivjatok egy villanyszerelőt és cserétesétek kivele a konektort sött vizsgáltosátok meg vele a hálozatot
biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!