Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hazudhat a pszichológus/pszich...

Hazudhat a pszichológus/pszichiáter?

Figyelt kérdés

MINDENKI szerint undorítóan ronda vagyok, ez a problémák forrása. Még a szüleim is elismerik, hogy csúnyácska vagyok, pedig ők elfogultak. Tudom, hogy nézek ki és elfogadom.

Ezzel szemben a pszichológusom (és eddig mindenki, akihez a problémáimmal jártam) minden alkalommal bókokkal üdvözöl, megjegyzi, milyen csinos és szép vagyok. Nem gyanús, hogy ezzel nem fogja megoldani a gondjaimat, egyszerűen olyan, mintha teljesen hülyének nézne? Az ilyen ugye nem is igazi szakember? Miért nem találok olyat, aki őszinte? :(

2012. jan. 5. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy nekem meg mindenre azt mondják, hogy ez természetes, ez normális, meg hogy megértik...Próbálják építeni az ember önbizalmát, és nem hülyének nézni. Pedig pont az ellenkezőjét érik el...
2012. jan. 5. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Elvileg nem hazudhat.

Biztos, hogy MINDENKI rondának lát? Nem lehet, hogy a szüleid ültették ezt el benned, és a többit inkább csak feltételezed?

Mindenesetre az a fele tényleg furcsa, hogy az pszichológusom akkor se bókolgasson, ha hű, de jól nézek ki.

2012. jan. 5. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:

hát figyelj ez ilyen kegyes hazugság, én (is) kib@szott ronda vagyok és mondták többet is, de pszichológus azt mondja, hogy á nincs is semmi gond

neki nem szabad mást mondani, ahogy már mondták önbizalmat is kell építenie, nem is lehet bunkó a pácienssel és végül is ha úgy vesszük ez alapból is relatív

2012. jan. 5. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy építi az önbizalmadat, de a szüleid meg leépítik, azért az sem jó.

amúgy meg biztos hogy annyira csúnya vagy?

2012. jan. 5. 21:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Szüleim nem építik le, csak őszinték. Mindig hangsúlyozzák a jó tulajdonságaimat, hogy milyen okos vagyok meg ilyesmik. Azt mondják, csúnya vagyok de ne foglalkozzak vele, találjam meg mindenben a szépet stb. Nem várom el, hogy hazudjanak.

Mindenki más viszont durvábban fogalmaz, "nyomorék", "de ocsmány vagy bzdmeg"...

Van tükröm, van szemem is meg össze tudom magam hasonlítani az emberekkel. Teljesen reálisan látom magam.

2012. jan. 5. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Légyszi küldj egy fotót privibe! Már nem is emlékszem, mikor láttam utoljára 'ronda' embert.

Amúgy szerintem nem hazudnak, hanem azt akarják, hogy meglásd magadban a szépet! Mert nem csak a topmodellek lehetnek szépek...biztos van, aki téged talál annak vagy ha nem külső, akkor valami belső szépséget lát benned.

[link]

ő ronda szerinted? fogadnék, hogy nem kevés ember tartja undorítónak, szerintem jól nézki!

Szóval jöhet a kép rólad is!

2012. jan. 5. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören: valakik azt mondják, hogy csúnya vagy, mások azt mondják, hogy szép vagy. Ebből te a csúnyát szeretnéd elhinni, és aki nem tart csúnyának, az szerinted nem őszinte. Ez a gondolatmenet azonban nem logikus.
2012. jan. 6. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd mi eldöntjük, hogy milyen vagy. Legyen ennyi merszed! Tedd ki valahova a fényképedet.
2012. jan. 6. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért tartod magad csúnyának? Fiú vagy, vagy lány? Tök mindegy hogy nézel ki. Legyen önbizalmad és mindent elérhetsz az életben. Lehet, hogy kedves vagy és a pszichológusod nem talál csúnyának.
2012. jan. 6. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:

talán azért, mert ha rondának tartod magad, akkor valóban ronda leszel.

ha szépnek, akkor szebb, mert a kisugárzásod is szebb lesz.

2013. ápr. 19. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!