Apakomplexusom van?
Figyelt kérdés
7 évig apa nélkül éltem..most nála lakom, de egyáltalán nem ért meg, söt nagyon is lenéz, mindig mondja hogy nem ilyen gyereket akart, meg hogy ilyen hülye, meg olyan uccsó senki vagyok...meg hogy húzzak vissza anyámhoz, mert túl sokba kerül az anyagi eltartásom, ennyit nem is érek...
na az a helyzet hogy a 20-25 éves pasik jönnek be :/ 15 lány
2012. jan. 5. 20:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem keresel valakit, akihez közel érezheted magad és biztonságot adna számodra. Csak arra vigyázz, nehogy kihasználjanak az idősebb fiúk. Az, hogy idősebbek jönnek be szerintem nem feltétlenül baj, de akárkivel ne kerülj kapcsolatba. Győződj meg róla, hogy őszintén érdekled.
Nem tudom van-e párod, ha igen mennyi idős.
2/5 A kérdező kommentje:
nem, nincs senki
2012. jan. 5. 21:06
3/5 anonim válasza:
Ez még nem apakomplexus. Sok fiatal lánynak tetszenek az idősebb fiúk. Az apakomplexusos nő/lány, vagy apja korabeli fickóhoz fog vonzódni, vagy ha lesz párkapcsolata (még ha nem is 25-30 év korkülönbséggel) "gyerekként" fog benne viselkedni.
4/5 anonim válasza:
Jelen. Én tényleg apakomplexusos vagyok. Az előző kiszemeltem 29 volt, a barátom (immár 5 hónapja) 36, csak két vagyok idősebb nálad. Nem divatból, mert nem a pénzről szól (nem mintha dúsgazdag lenne). Oka? Apámmal mintha idegenek lennénk egymásnak, úgy élünk egymás mellett 3 éves korom óta. Csak a lecseszést kapom tőle. Viszont a barátomtól őszinte szeretet, törődést, szerelmet kapok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!