Vágások! Mit tegyek?
19 éves vagyok,és nagy gondban vagyok 2 évig vágtam magam régebben 2éve nem és mostanában ismét igen
pszichitáriai kezelésem fél éve véget ért amúgy 5 évig kezeltek gyermekpszichiátrián tourette szindrómával,szorongással ,depresszióval és étkezési zavarral,fél éve nagy nyugalomba engedett el a pszichológusom,h talpra fogok állni mer képes vagyok rá,én hittem magamban,de ahogy tornyosultak a gondok ugy jött bennem elő az érzés h vágjam magam ujra sokszor uralni tudtam de pár napja nem,és megtettem,pedig olyan büszke vtam magamra h a 12. évemet az iskolában végig csináltam önsértés nélkül,csak egy apró kis begyógyszerezés volt az azt megelőző nyáron most pedig megint úgy érzem magam mintha ugyanott tartanék ahol két éve,nem tudom mi lehet a baj,elsősorban tanácsokat szeretnék kérni h egymagam h keveredhetnék ki ebből,mert pszichológusra illetve hosszabb pszichoterápiára nincs időm mivel délelőtt iskolába vagyok délután dolgozom minden hétköznap
nem kérek sértő jellegű kommenteket,köszönettel:Manocska
próbáld meg sportokon keresztül levezetni a feszültséget...a küzdősportokat javaslom de leginkább a boxot.
De a jóga is nagyon jó.
hát először is hiába kezeled a tüneteket (étkezési zavar stb, ezek csak a tünetek) hisz ezek is csak azért jelentkeztek, mert belül van valami (gondolom elfolytott) problémád. nyugi én is vagdostam magam régen.. de nem szabad ennyire belemélyedni/beleesni mert annál nehezebb kimászni belőle.
gyógyszereket felejtsd el mert tönkrevágják a szervezeted.
hallgass sok zenét, tedd azt ami jól esik, legyél pozitívabb tudom hogy nehéz, de ha egyszer elkezded rájössz hogy végig tudod csinálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!