Szedjem a Frontint?
Figyelt kérdés
A pszichiáterem 0.25 mg-os Frontint írt fel, hogy szedjem, ha nagyon nem tudok aludni. A gond az, hogy vizsgaidőszak lesz, nagyon kell majd tanulni, nem szabad tompának lennem. Viszont ahogy egyre idegesebb vagyok, már egy órát sem vagyok képes éjjel végigaludni egyhuzamban, és ettől sem tudok tanulni. Akik szedtek már Frontint, azoknak a tanácsát szeretném kérni, hogy bevegyek-e este egy szemet? Mennyire fogja akadályozni, hogy tanuljak? Mert ez a borzalmas kialvatlanság sem segíti a koncentrálást.2011. dec. 9. 16:42
11/12 A kérdező kommentje:
Hát a jogon is kell magolni rendesen, úgyhogy akkor ezek szerint ebben nem akadályoz. :)
2011. dec. 11. 22:08
12/12 anonim válasza:
Az biztos ... :) Főleg hogy nem kettes-hármasra tanulok. Szerintem ha feszült vagy, nyugodtan vegyél be egy felet lefekvés előtt, ha érzed hogy tompább lennél, akkor ne szedd, nekem bevált, de előttem is írták hogy aki ritkán szedi az bódult, szóval egyénenként változhat. Nekem a koncentrálást is segítette, mert ugye ha tanulás előtt kipihenem magam, akkor utána több energia lesz bennem, jobban fog az agyam, és nem szenvedek másnap a kimerültségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!