Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » GYIKfüggő vagyok, mit tegyek?

GYIKfüggő vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rossz az idő, társam nincs(nem is lesz), barátommal csak hetente egyszer tudok találkozni, itt meg legalább sok emberen tudok segíteni. De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy aki benne van a top ötvenben, az mind gyikfüggő, mint ahogy én is. És ez kissé aggaszt.
2011. dec. 8. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hol lehet megnézni, hogy ki van benne a top 50-ben? :O
2011. dec. 8. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
inkább ez mint a fészbuk...
2011. dec. 8. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
erre én is nagyon kíváncsi lennék
 4/12 anonim ***** válasza:
Így tényleg nem lesz társad.
 5/12 anonim ***** válasza:
Drága, Ljuden! Bearanyoztad a napom. Ezek szerint, mégsem én vagyok egyedüli függő ezen az oldalon. Amúgy mindig elolvasom a hozzászólásaidat, válaszaidat, és rakom a zöld kezeket. Nem megy el az időd haszontalanul, mert tényleg vannak akik igénylik a segítséget. Tudod, ez az egyetlen oldal, amit fiatalok is rendszeresen látogatnak és olvasnak. Ezen kivül pedig semmit. Ezért jó, hogy vannak ilyen szépen, tisztán fogalmazó, pozitív gondolatokat megosztó emberek, mint te, mert így ragad valami jó is a fiatalokra. Ne haragudj magadra, és ezt az időt, amit ideszánsz ne érezd pazarlásnak. Amit megéltél, megtapasztaltál oszd meg másokkal. Épülésünkre. Köszönetem.
2011. dec. 8. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Aki esetleg még nem vette észre!

A kategóriák táblázat alján kategóriánként, illetve a főoldalnál összesített toplistát talál.

2011. dec. 8. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:

hát szerintem találj ki valami mást. én is ideülök pár órára, meg mindenki az unalmasabb napokon, főleg így szeptembertől májusig, amikor nem lehet kimenni.

de hogy ez tegye ki az életemet, minden nap?

hát még szép, hogy aggaszt. ha nem aggasztana, nem lennél normális.

2011. dec. 8. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok. Bár kérdés, hogy nálad miben nyilvánul meg. Mert nálam nem megy más dolgok rovására. Nem hanyagolom miatta a sulit, a barátaim, a családom vagy a párom. Ha lefoglalom magam, akkor nem jut eszembe, hogy "jajj istenem meg kellene nézni a gyk-t". Nem leszek sem depressziós, sem agresszív, ha x ideig nem nézhetem az oldalt.

Szerintem ha neked is hasonló a dolog, akkor nem igazán baj.

2011. dec. 8. 14:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Függőtársaimnak is. :)

Az, hogy tudok másoknak segíteni, olyan, mint a drog. És az is igaz, hogy sokat tanultam magamról és az emberekről az utóbbi időben.

Valóban nem lesz társam, de nem ezért. Ha társam lenne, valószínűleg kevesebbet lennék itt.

Ha meg úgyis a gép előtt ülök, akkor talán inkább itt, mint máshol.

2011. dec. 8. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Kilencedik vagyok. Egészség kategóriában.

[link]

2011. dec. 8. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!