GYIKfüggő vagyok, mit tegyek?
Aki esetleg még nem vette észre!
A kategóriák táblázat alján kategóriánként, illetve a főoldalnál összesített toplistát talál.
hát szerintem találj ki valami mást. én is ideülök pár órára, meg mindenki az unalmasabb napokon, főleg így szeptembertől májusig, amikor nem lehet kimenni.
de hogy ez tegye ki az életemet, minden nap?
hát még szép, hogy aggaszt. ha nem aggasztana, nem lennél normális.
Én is az vagyok. Bár kérdés, hogy nálad miben nyilvánul meg. Mert nálam nem megy más dolgok rovására. Nem hanyagolom miatta a sulit, a barátaim, a családom vagy a párom. Ha lefoglalom magam, akkor nem jut eszembe, hogy "jajj istenem meg kellene nézni a gyk-t". Nem leszek sem depressziós, sem agresszív, ha x ideig nem nézhetem az oldalt.
Szerintem ha neked is hasonló a dolog, akkor nem igazán baj.
Köszönöm a választ mindenkinek.
Függőtársaimnak is. :)
Az, hogy tudok másoknak segíteni, olyan, mint a drog. És az is igaz, hogy sokat tanultam magamról és az emberekről az utóbbi időben.
Valóban nem lesz társam, de nem ezért. Ha társam lenne, valószínűleg kevesebbet lennék itt.
Ha meg úgyis a gép előtt ülök, akkor talán inkább itt, mint máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!