Reménykedhetek, hogy a Paretin gyógyszerem, amiből már 2 és fél hete szedek, már 5 napja 2 szemet 20 mg-mosból hatni fog? SOS sürgős! Már nagyon türelmetlen vagyok a hatékonyságát illetően, várom válaszotok.
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 14:59
1/1 anonim válasza:
Ezeka gyógyszerek egy héttől három hónapig tartó időszakban indulnak be. Addig javarészt csak a mellékhatásait érzed, ha szerencséd van, nem erősíti föl a tüneteket, de ez is megeshet. Kb. három hónap után mehetsz vissza a pszichiáteredhez, hogy most akkor mi a helyzet. bevált, nem vált be, több kell, kevesebb kell. Addig, ha nincsenek heves tünetek, csigavér, és nagy nagy bizodalom a gyógyszerben, és a dokiban. De addig is végezd a napi tevékenységedet, ne legyél türelmetlen. Ha feliratkozol a www.bura.hu honlapra, ott sorstársakkal tudsz levelezni. Ha akarsz, írjál nekem, én gyógyult pánikos vagyok. Segítek, amiben tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!