Gyógyítható a pszichés leblokkolás?
Életemben nem olvastam ilyen könyveket, de most már érdekel, megírhatnád melyik agatha christie kötetről van szó!
Magam miatt kérdezem. Sajnos, ha felkészületlen helyzetbe kerülök, leblokkol az agyam, és egyszerűen nem tudok válaszolni. Kétségbe esek, azt se tudom mit mondjak. Mivel ilyenkor kényszer helyzetbe vagyok, bestresszelek, és ilyenkor muszájból válaszolni kell valamit, ha kérdeznek. Elég ciki, mikor mindig azt kell mondanom, hogy 'nem tudom', vagy 'mindegy'. Vagy olyasmit mondok, aminek semmi értelme nincs, és ilyenkor úgy néznek rám, minek mondok ilyeneket.
Már idegileg is kikészülök ezektől a helyzetektől, akár vizsgán, pl. mire végre eszembe jut valami eltelik 10 perc, vagy feleléskor annyira izgulok, félek, hogy egyszerűen blokkolok, és teljes kétségbe esek,a sírás kerülget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!