Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyítható a pszichés leblokk...

Gyógyítható a pszichés leblokkolás?

Figyelt kérdés
Milyen szakember foglalkozik ezzel a problémával?
2011. dec. 5. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen, bár attól függ mibne nyílvánul meg, mert nem mindegyh ogy verekedés, vagy autó vezetés közben. egyébként sztem pszichológus.
2011. dec. 5. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne olvass ezeréves szakirodalmat, se Agatha Christe rosszabb perceiben írt könyveit. Az ehhez hasonló lelki bajokat - nem nevezem néven, mielőtt egy rakás unatkozó tinédzser felfedezné magán - többnyire pszichológus, de inkább pszichiáter szakorvos szokta gyógyítani. Már, ha lehet.
2011. dec. 6. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Életemben nem olvastam ilyen könyveket, de most már érdekel, megírhatnád melyik agatha christie kötetről van szó!

Magam miatt kérdezem. Sajnos, ha felkészületlen helyzetbe kerülök, leblokkol az agyam, és egyszerűen nem tudok válaszolni. Kétségbe esek, azt se tudom mit mondjak. Mivel ilyenkor kényszer helyzetbe vagyok, bestresszelek, és ilyenkor muszájból válaszolni kell valamit, ha kérdeznek. Elég ciki, mikor mindig azt kell mondanom, hogy 'nem tudom', vagy 'mindegy'. Vagy olyasmit mondok, aminek semmi értelme nincs, és ilyenkor úgy néznek rám, minek mondok ilyeneket.

Már idegileg is kikészülök ezektől a helyzetektől, akár vizsgán, pl. mire végre eszembe jut valami eltelik 10 perc, vagy feleléskor annyira izgulok, félek, hogy egyszerűen blokkolok, és teljes kétségbe esek,a sírás kerülget.

2011. dec. 8. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Amit most írtam azon is látszik, hogy írni sem tudok normálisan, szavakat hagyok ki, vagy ragokat felejtek le.
2011. dec. 8. 12:55
 5/5 A kérdező kommentje:
A beszédem is nehézkes, nagyon ritkán dadogok is, keveset is beszélek. Néha alig jutnak eszembe a szavak, ha mondani akarok valamit és ilyenkor nagyon stresszelek, aztán leblokkolok.
2011. dec. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!