Előfordult már, hogy dühödben a falat ütötted? Használt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 16:27
1/4 anonim válasza:
A kezednek nem használ, inkább üsd a párnát.
2/4 anonim válasza:
Ja, amikor vasárnap délután panelben fúrták a falat. Nem haszált, de felmentem személyesen,az már hatott.
3/4 anonim válasza:
Aha, egy pár hete pont volt ilyen. Itt, a gyk-n annyira felidegesített az egyik válaszoló (nem, nem fogom belinkelni), hogy miután terjedelmesen leírtam neki a véleményemet és ékes magyar szavakkal elküldtem melegebb éghajlatokra, kimentem a kertbe és elkezdtem a falat, a földet ütni (a föld valamivel puhább). Sikerült olyan erővel megütni, hogy rohadtul megfájdult a kezem és még hetekig fájt utána. Szerintem amúgy nem lett maradandó baja, de egy bizonyos ponton megnyomva még most is érzem. Szóval nem javaslom ezt a megoldást. Mostanában inkább a Mortal Kombat 4-gyel játszom, ha ilyen dühroham jön rám. De az is jó, ha beszerzel valami régi, leselejtezett monitort, ami tényleg nem kell már senkinek, és egy kalapáccsal nekiesel.
4/4 anonim válasza:
Igen,sajnos már előfordult már,hogy ütöttem párszor a falat,azt éreztem mindenki bánt,sajnos általába ,ha ideges vagyok,akkor magamat szoktam néha pofozgatni :/ De egyébként semmi nem oldódik meg..Max fájni fog a kezed..Ha ideges vagy,akkor inkább a párnádat üsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!