Szerintetek felkeressek egy pszichológust?
Figyelt kérdés
Az anyukám rákos, és nagyon közel áll hozzám, rettentően megvisel ami vele történik, sokszor látom, hogy sír és ez teljesen kihat rám is. Alig bírok aludni, folyton rossz kedvem van, lefogytam 5 kilót, folyton sírok, rettentően lobbanékony és érzékeny vagyok. Már ez megy egy hónapja nem tudom mi van velem :(
16/L
2011. nov. 30. 21:18
1/4 anonim válasza:
Természetes a reakciód. Lehet, hogy tudna segíteni egy pszichológus, de a helyzet attól még nagyon nehéz...
2/4 anonim válasza:
Szerintem próbálja meggyógyítani magát agykontrollal. Sokaknak sikerült már, de tényleg nagyon kell akarni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne felkeresni egy pszcihológus. Már csak azért is, mert talán ha megerősödsz erőt adsz majd anyukádnak is. Lehet, hogy generaltzált szorongásod lett: [link] , de persze nem biztos. Kitarást mindekttőtöknek!
4/4 anonim válasza:
Keress fel pszichológust! Anyudon ő nem fog tudni segíteni, de Téged támogatni fog, hogy jól viseld a megpróbáltatásokat. Nem szabad magad tönkretenned, és a tanácsadás célja pontosan ennyi lenne. Néhány feszültségkezelő technika is sokat segítene, amit szakember meg tud tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!