Van egy olyan pszichiátert Kaposváron akihez ugy ellehet menni hogy 18-év alatti gyereknek a szülei ne tudjanak róla?
Szia!
Először is teljesen megértelek. Már az is bátorságra vall, hogy a problémádat itt le merted írni. Semmiképp se szégyelld magad. Hidd el, mindenkinek van valami gondja, amit szégyellhetne, csak nem beszél róla. Én például a sok felesleges szőrszállal vagyok így. :)
A Te személyes érdekedben, a boldog, józan jövőd érdekében ha jót akarsz magadnak, felejtsd el a pszichiátereket.
Nézd meg ezt a weboldalt és meg fogod érteni: www.cchr.hu vagy www.emberijogok.hu Mindkettő ugyanoda visz.
Keresd meg őket levélben a problémáddal és írd meg nekik, hogy arra gondoltál, hogy pszichiáterhez fordulnál, de leintettek erről és tudnak-e javasolni valami más alternatívát., Biztosan tudnak sokk jobb megoldást javasolni. Nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek.
Te vedd a kezedbe a dolgokat, ne hagyd, hogy állatként kezeljenek. Hogyan tudna egy pszichiáter emberségesen segíteni egy emberi lénynek az esetleg "személyiségzavarán", ha azt sem ismeri el, hogy az ember egy szellemi lény és állatnak tekinti? SNem akarok általánosítani, kivételek itt is vannak, de a módszer ugyanaz. Embertelen, lealacsonyító és tönkreteszi az épelméjűséget.
Szóval, én csak azt tudom írni Neked, hogy kerüld a pszichiátereket. Anyukám az ő kezük által, a segítség álszent leple alatt halt meg, amikor 16 éves voltam.
Rád egy boldog élet vár, fiatal vagy és nagyon értékes!
Biztos vagyok benne, hogy megtalálod az emberséges megoldást a problémádra! Sok sikert! Kriszti
Semmiképpen ne szégyelld magad, inkább legyél büszke, hogy elismered, hogy beteg vagy és gyógyulni szeretnél.
A szüleid nélkül nem hiszem, hogy el tudsz menni, pont a kiskorúságod miatt.
A háziorvosodtól kérhetnél tanácsot. Az orvosoknak titoktartási kötelezettségük van.
Na, megérkezett a szientológia.
Kedves kérdező, felejtsd el az első hozzászóló válaszát és menj szépen el orvoshoz.
A háziorvosnak is titoktartási kötelezettsége van, tehát nem szólhat anyukádnak. Erre figyelmeztetheted is, hogy nem akarod, hogy megtudja.
Ő fog neked egy beutalót adni. Igy fizetned sem kell érte, hiszen ez komoly probléma, a kezelést a TB fizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!