Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetnék lazább?

Hogyan lehetnék lazább?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok laza lenni, ezt már masszőr is észrevette rajtam. Még egy buliban sem tudok teljesen feloldódni ellazulni, még részegen sem. Mit tegyek?
2011. nov. 23. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Megoldást jelentene-e, ha másfajta társaságba járnál?

Ez nekem is mindig bajom volt,hogy nem tudom elengedni magam, idővel csökkent, de még felnőttként is előfordul velem,ha valaki a társaságban a felsőbbrendűségét sugallja, szóval ha nem érzem magam elfogadottnak.

A legjobb, ha többféle megoldást alkalmazunk egyszerre. Valószínű, hogy most nem az izomlazaság kérdése aggaszt, inkább a feloldódás, de a kettő is ki tud hatni egymásra, csak kérdés, hogy honnan indul a gond. És állítom, hogy a relaxálás meg esetleg a megfelelő tápanyag-kiegészítők (pl. kálcium-magnézium) a viselkedésünket is könnyedebbé teszi.

Másrészt próbáld meg esetleg végiggondolni, mit jelentene számodra a "laza viselkedés"? Hogyan viselkedik az, aki laza? Milyen érzései vannak közben? Így tán már programozhatóvá válik.

2011. nov. 23. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem, ennyi. nem is érzem jól magam bulikban, a többi embert nevetségesnek látom, amikor feloldódnak. Szóval leszarom.
2011. nov. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!