Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szégyelni való, hogy pszicholó...

Szégyelni való, hogy pszichológushoz járok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 18:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem , egyáltalán nem , bárkivel megeshet hogy problémái vannak és szükséges egy szakember segítsége.
2011. nov. 19. 18:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Sőt. Nekem is fel kéne keresni egyet, de nem akarom kiteregetni a gondjaimat. Na ez a szégyellnivaló, mert már teljesen az egészségemre mennek a problémáim...
2011. nov. 19. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, bárcsak én is képes lennék felkeresni egyet.
2011. nov. 19. 18:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért, ha valaki fényt derít rá, hogy szégyellni való, akkor abbahagyod?
2011. nov. 19. 18:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellni. Ez a világ ilyen. Lelki gondjainkat nem segítenek megoldani a szeretteink. Hogyan is tudnák? Ők okozzák a legtöbbjét. Régen nem szaladgáltak az emberek pszichológushoz. Nem lettek volna lelki betegségek? Vagy kevesebb volt a pszichológus? Mert mostanában van belőlük elég, de mintha az emberek mégsem volnának boldogabbak, és a kapcsolatok sem lettek jobbak. Járj nyugodtan pszichológushoz, ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül megbirkózni a lelki problémáiddal. Üdv.
2011. nov. 19. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem.de jársz?ha van rá oka valakinek akkor abszolút nem szégyen.elég baj az szegénynek ha kell.
2011. nov. 19. 18:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem. Jó szakembert aki nem a pénzre hajt, nehéz találni, de ha megvan, ne hagyd csak azért abba a látogatását mert valaki szerint égő lenne járni. A lelki gondok súlyosabbak, mert idővel a testet is megbetegíthetik. Ha úgy érzed segít, neked így jobb, járj továbbra is!
2011. nov. 19. 18:48
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen járok mert teljesen és VÉGLEGESEN meg akarom oldani a problémáimat és felkutatni azok valódi OKAIT.

Köszönöm a kommenteket!:) Csak kíváncsi voltam,hogy mások hogyan is vélekednek erről.

2011. nov. 19. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi voltál mások mit gondolnak, lehet, hogy nem a "mentális egészség" olvasóit kellett volna megkérdezni, mert elég egyértelmű, hogy az erre járók nem fognak elborzadni attól, hogy valaki pszichológushoz jár.
2011. nov. 19. 19:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Nah ne mond.
2011. nov. 19. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!