Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Állandóan...

Mit csináljak? Állandóan pörög az agyam, nem tudok leállni!

Figyelt kérdés
Különböző történeteket találok ki és azon gondolkodom órákon át. (értsd: pl. egy egész film részletes jelenetei) És amíg nem fejeztem be teljesen egyet addig nem tudok megnyugodni, viszont a végére már teljesen kifullad az agyam:(
2009. máj. 7. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd le, amiket gondolsz! Valószínűleg van hajlamod arra, hogy jó sztorikat találj ki. Miért ne lehetne belőle valóban film, vagy könyv??
2009. máj. 7. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
lélegezz be röviden, és hosszan fújd ki a levegőt!
2009. máj. 7. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
kedves vagy:) de egy idő után már fárasztó, és zavar a mindennapi életben is. pl. nem tudok odafigyelni a tanórán (tudom ez elég hülye példa) de pl. mikor beszélek vkivel akkor van, hogy nem tudok odafigyelni rá, hanem akkor is jár az agyam)
2009. máj. 7. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
addig így is lesz, amíg ki nem adod magadból... művészeti egyetemre járok és ezt csinálom 11 éve. addig én is teljesen dekoncentrált vagyok amíg le nem írom, meg nem rajzolom... itt kinnt már nem piszkál annyira :-D sok szakmában érvényesülhetsz ezzel!!! :-D
2009. máj. 8. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez velem is így van, ilyenkor megpróbálok olyasmit tenni, amit eddig életemben sosem tettem, és el sem tudták rólam képzelni, még magam sem. Pl. nekiálltam hímezni...én aki kiröhögte az ilyesmit.
2009. máj. 13. 13:34
 6/6 anonim válasza:
A zen buddhisták azt tanulják évekig, hogyan lehet locsi fecsi gondolataikat uralni, leállitani. Lehet, hogy neked is el kéne járnod szerdánként vipassana meditációra.
2009. okt. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!