Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy rakjam...

Mit tegyek, hogy rakjam egyensúlyba az életem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, nem érzem magam szépnek ha nem lenne a nagy orrom egész elfogathatónak találnám magam de így.... Anyukámmal élek és a nevelő apámmal aki külföldön dolgozik és csak hétvégén jön haza, anyuval elég rossz a kapcsolatunk nem érzem azt h szeretne inkább megtűr... apukámat nagyon szeretem de sajnos nem megoltható h hozzá költözzek. Elég rossz anyagi helyzetünk van ami ront csak a helyzeten anyu rajtam tölti ki a haragját bánatát, és hogy ezt elkerülje inkább lefekszik aludni. Nincsenek barátaim elég csendes vagyok, senkivel nem tudok beszélni az életről h mi bánt miben leltem örömöm. Nem vagyok jó tanuló, nincsenek barátaim ezért nem is szeretek suliba járni... Esténként szomorú zenét hallgatok és sírok vagy ha nem sírok akkor álmodozok ami teljesen tönkre tesz... feleslegesnek érzem magam bánt h nem vagyok tökéletes... olyan rossz h nincsenek barátaim, azzal h nincs semmi önbizalmam ront csak a helyzeten így egyáltalán nem merek odamenni másokhoz.. ha oda is megyek akkor nem tudodk belük miről beszélni.
2011. nov. 6. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyira elszomorít, amikor sorra ilyen történeteket olvasok gyerekekről, akik már 10-15 éves korukban hasonló gondokkal küzdenek mint te, de sajnos ilyen világot élünk .

Amit tanácsolni tudok neked az nem egy népszerű tanács a mai világban, de hiszem, hogy az egyetlen igazán eredményes út minden tekintetben: Kezdd el Istent keresni!

Ha rátalálsz, mindegy lesz, hogy milyen a külsőd, hogy hol és milyen körülmények között élsz. Az életed csodálatosan meg fog változni.

Itt egy kis mankó az elinduláshoz:

[link]

Legyen nagyon boldog az életed!

2011. nov. 6. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy miért van ettől olyan érzésem, mintha valaki(k) vadászna az elveszett lelkekre. Kedves kislány: keress egy jó barátnőt, és osszátok meg egymással a gondjaitokat. Bár szerintem te csak a hirdetés előzménye vagy, nem létező személy.
2011. nov. 7. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszoló!

Nem vadászom elveszett lelkekre, mindössze arról van szó, hogy én is egy ilyen elveszett lélek voltam, aki évekig vergődött a depresszió fogságában.

Voltak/vannak barátaim, sőt szerető nagy családom akik mellettem álltak ha beszélgetésre volt szükségem, sőt még pszichiáteri segítséget is kaptam, de az igazi segítség, a valódi gyógyulás Istentől jött.

Ezért ha hasonló gondokkal küzdő emberek történetét olvasom, kötelességemnek érzem, hogy beszéljek nekik erről.

A kérdés az volt, hogy hogyan tegye a kérdező egyensúlyba az életét.

Én olyan módot mutattam neki ami bevállt emberek millióinál.

A barátnővel való beszélgetés nagyon jó dolog, de sajnos nem elég segítség. Sajnálom, ha zavaró volt számodra a válaszom, de ez a tapasztalatom.

2011. nov. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!