Mit tegyek, hogy rakjam egyensúlyba az életem?

Annyira elszomorít, amikor sorra ilyen történeteket olvasok gyerekekről, akik már 10-15 éves korukban hasonló gondokkal küzdenek mint te, de sajnos ilyen világot élünk .
Amit tanácsolni tudok neked az nem egy népszerű tanács a mai világban, de hiszem, hogy az egyetlen igazán eredményes út minden tekintetben: Kezdd el Istent keresni!
Ha rátalálsz, mindegy lesz, hogy milyen a külsőd, hogy hol és milyen körülmények között élsz. Az életed csodálatosan meg fog változni.
Itt egy kis mankó az elinduláshoz:
Legyen nagyon boldog az életed!

Kedves előző válaszoló!
Nem vadászom elveszett lelkekre, mindössze arról van szó, hogy én is egy ilyen elveszett lélek voltam, aki évekig vergődött a depresszió fogságában.
Voltak/vannak barátaim, sőt szerető nagy családom akik mellettem álltak ha beszélgetésre volt szükségem, sőt még pszichiáteri segítséget is kaptam, de az igazi segítség, a valódi gyógyulás Istentől jött.
Ezért ha hasonló gondokkal küzdő emberek történetét olvasom, kötelességemnek érzem, hogy beszéljek nekik erről.
A kérdés az volt, hogy hogyan tegye a kérdező egyensúlyba az életét.
Én olyan módot mutattam neki ami bevállt emberek millióinál.
A barátnővel való beszélgetés nagyon jó dolog, de sajnos nem elég segítség. Sajnálom, ha zavaró volt számodra a válaszom, de ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!