19 éves egyetemista vagyok. Most kezdtem tanulmányaimat fent Budapesten. (vidéki vagyok ). Nem szeretek bulizni járni. Inkább moziba szeretek menni, vagy sétálni egyet a városba. Szerintetek furcsa vagyok? Lehet találni hasonló embereket mint én?
Egész gyerek koromon át nem nagyon voltak igazi haverjaim, se barátnőm.Persze az egyetembe már megismertem pár csoport társamat és fb-n fel vettek meg a mobil számot is cseréltünk, de csak suliba találkozok velük máshol nem.
Sajnos koleszba nem vettek fel, tehát a lehetőség, hogy a szobatársakkal lógjak nincs.Eléggé kicsinál hogy az életembe a sulin kívül nincs semmi.
Én középiskolás koromtól 9 évet voltam - túlnyomó részt - kollégista, ill. laktam albérletben.
Az javaslom neked, h. próbálj 'mindenre' elmenni, ami érdekel, és a tanulás mellett belefér.
Én jártam anno a kötelező (tantervi) előadásokon kívül érdekes előadók (tudományos) estjére, zenei estekre, kisebb koncertekre, klubokba, kedvenc bandák bulijaiba, színházba, moziba, rendszeresen könyvtárba, filmklubba, buliba, néha 'kocsmázni'.
Kötelező tesin heti 2-szer úsztam, 1-szer tornáztam, jártam (nőként) baseball-ra, falat mászni, barlangkutató egyesület keretén belül barlangászni, túrázni (tavasztól őszig). Tudatosan kerestem programokat, és egyre több ismerősöm, barátom lett a csoporttársak mellett.
+ a gólyatáborban összejöttem egy sráccal, akivel később kb. 2 évig jártunk (ő meg már egy kiterjedt ismerősi körrel ment az egyetemre (korábbi középiskolás osztály- és évfolyamtársak) + az ő évfolyamtársaik + ő lakótársaik.
Benne voltam a HÖK egyik szervezetében (külügyi bizottságnak hívták), így egyre több ismerősöm lett, és elég jól éreztem magam. Minden hozzád hasonló hallgatónak/fiatalnak (mert te ugye már jó esetben végeztél) hasonló jókat kívánok az egyetemi évekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!