Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy fiatal lányt (13-14...

Ha egy fiatal lányt (13-14 éves) megerőszakolnak, akkor milyen lelki sebeket szerezhet emiatt?

Figyelt kérdés
Mármint viselkedésben, stílusban mennyire/hogyan változik meg? Vagy honnan lehet felismerni egy lányt, akivel ilyet tett vki? Ha fel lehet egyáltalán ismerni vhogy.
2011. szept. 29. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sincsenek erre általános tünetek. Csak a családban történt halálesethez tudnám hasonlítani, amit a saját bőrömön is tapasztaltam már, vagy a baleseti szemtanúskodáshoz. Mind mind olyan szituáció, amit minden ember másként él meg. Nincs olyan két ember, aki egyformán reagál rá, ha nagyon apró eltérés is, de van a reakciók között. Olyan is van, aki évekkel az eset után sírógörcsben tört ki egy bevillanó emlék miatt, olyan is van, akinek teljesen semlegessé válik a dolog.
2011. szept. 30. 13:23
 12/13 anonim válasza:
Engem molesztáltak többször , majdnem megtörtént a dolog. Még fiatalabb voltam. Nem tudtam mi történik, mi az amit akart tőlem az ember. Nem szóltam róla senkinek. Évekig semmi bajom nem volt, majd már huszon akárhány évesen jött ki rajtam az egész, hogy mi is történt. Senkinek nem mondtam el, csak amikor már folyton sírtam mindenért.És a szüleimet hibáztattam amiért nem vették észre... Utánna megkönnyebültem, hogy elmondhattam. 30/N
2011. okt. 6. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
OFF: Én szüleim válásával voltam ugyanígy, mint te, utolsó. Kicsi voltam, nem értettem, mi történik. Csak annyit láttam, hogy apukám mindig ideges, mérges, kiabál anyámmal. Szóval apámat kezdtem el "utálni". Évekkel később fogtam fel, hogy azért váltak el, mert anyám megcsalta apámat. És hogy ez mit is jelent....
2011. okt. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!