Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? Bebeszélek...

Mi van velem? Bebeszélek magamnak dolgokat h hazudik nekem mindenki meg utál mindenki stb

Figyelt kérdés
megakarok halni de azt meg nem merem meg bebeszéltem magamnak h mindenki azt akarja nincs sok barátom..de ők azt mondják h ritka jó barát vagyok de én ezt nemtudom elhinni bebeszélek magamnak mindent..:S
2011. szept. 3. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát más azt mondta h ha fejbe eldöntöm h beakarom fejezni ezt akkor sikerülhet
2011. szept. 4. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy mit teszel, a te felelősséged. Mindenki rendelkezhet a sorsa felől. Támogatni viszont mi abban tudunk, hogy élj. Légy'szi ne fenyegetőzz.

Egy nő mesélte, hogy volt úgy hogy nagyon kikészült, tönkretették, elvették a gyerekét, meg akart halni. Elszánt volt, mindent megtervezett és majdnem sikerült is, csak véletlenül felfedezték. 2 hétig feküdt kómában az Erzsébet kh-ban, az intenzíven.

Amikor magához tért, az volt élete legboldogabb pillanata, mérhetetlenül örült, hogy nem halt meg, hogy élhet. Semmi nem változott meg körülötte, sőt csak a gondjai sokasodtak, de ő volt a legelszántabb gyógyulni akaró, pedig sokáig tartott neki is.

Nekem ez sokat segített, mindig felidézem amikor úgy érzem mennyire rossz nekem.

Mert nem lehet rossz MINDEN ha élhetek!

2011. szept. 4. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok. ezek súlyos tünetek. mindenképp ajánlanék egy oldalt, amit nézzetek meg. ott tudnak segíteni ebben is! !!!!!!! Nem szabad feladni. Sőt barátra is találsz majd a hölgy szemlyében. LÉgy nyitott és neked is segít majd, meglátod!!!! lelkigondok.hu nem drága sőt te is elfogadod madj az árat... van kedvezmény is.. és nagyon jót fog tenni. napi szinten beszélhetsz vele levélbe.. és ő tényelg törődik majd veled... nézd meg! nem hülyeséget kell csinálni, hanem taláni valakit , aki ráébreszt arra, hogy vannak jó dolgok is! egy próbát megér nem?? nézd meg! lelkigondok.hu
2011. szept. 5. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg nézd meg azt az oldalt. talán sürgősségi " eseteket ingyen is vállal:) lelkigondok.hu nem szabad így feladni. nem lehetsz ilyen gyenge? nem??? szedd össze kicsit magad. nem sajnálni kell téged. hanem jól nyakon vágni:) és a helyes úton tartani:)
2011. szept. 6. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!