Mi van velem? Bebeszélek magamnak dolgokat h hazudik nekem mindenki meg utál mindenki stb
Az, hogy mit teszel, a te felelősséged. Mindenki rendelkezhet a sorsa felől. Támogatni viszont mi abban tudunk, hogy élj. Légy'szi ne fenyegetőzz.
Egy nő mesélte, hogy volt úgy hogy nagyon kikészült, tönkretették, elvették a gyerekét, meg akart halni. Elszánt volt, mindent megtervezett és majdnem sikerült is, csak véletlenül felfedezték. 2 hétig feküdt kómában az Erzsébet kh-ban, az intenzíven.
Amikor magához tért, az volt élete legboldogabb pillanata, mérhetetlenül örült, hogy nem halt meg, hogy élhet. Semmi nem változott meg körülötte, sőt csak a gondjai sokasodtak, de ő volt a legelszántabb gyógyulni akaró, pedig sokáig tartott neki is.
Nekem ez sokat segített, mindig felidézem amikor úgy érzem mennyire rossz nekem.
Mert nem lehet rossz MINDEN ha élhetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!