Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a legerősebb altató?

Melyik a legerősebb altató?

Figyelt kérdés

Nem baj,ha csak receptre kapható...

És kb. mennyibe kerül? Előre is köszönöm!

2009. ápr. 18. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Orvost kellene megkérdezni. Remélem nem készülsz semmi hülyeségre.
2009. ápr. 18. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
A valódi, gyógyszernek minősülő altatók mind receptre kaphatók, nem véletlenül.. Ne haragudj, de nem fogok tippeket adni, mert ezekkel nem jó játszani. Majd orvos eldönti, mire van szükséged.
2009. ápr. 18. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam,hogy orvost kellene megkérdeznem,de gondoltam először itt is megkérdem,hátha valaki tud nekem valami jót írni. :) Hogy hülyeségre készülök-e? Attól függ,hogy neked mi a hülyeség... na mind1,azért köszi.

A 2. válaszolónak: tudom hogy "a valódi, gyógyszernek minősülő altatók mind receptre kaphatók" csak azért írtam,hogy nem baj,mert gondolom mindenki oda írta volna hogy "csak receptre" és csak írtam,hogy nem baj... ezenkívűl nem játszani szándékoztam/om vele és azt pedig én is tudom,hogy mire van szükségem. ;) további válaszokat még várok,ha tud valaki segíteni... elvégre ez az oldal azért van..

2009. ápr. 18. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd, én ebben a témában szakember vagyok, azt gondoltam, hogy így majd tudni fogom, mire van szükségem. Csak hát ez nem így működik. Több évig tartó rémálom lett belőle.... ettől akarlak megkímélni.
2009. ápr. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!